Tallerkner

Når man får gæster på besøg til spisning, så ønsker man selvfølgelig, at opdækningen på spisebordet skal se repræsentabel ud. Udover smukke glas og flot bestik så er det selvfølgelig nødvendigt at kunne sætte nogle tallerkner i et flot design på bordet. Her på siden finder du et bredt udvalg af utroligt smukke tallerkner fra kendte mærker som Bitz, Rosendahl, House Doctor, Aida og mange andre. Vores udvalg består både af flade og dybe tallerkner, store og lille tallerkner samt skåle. Vi har indsamlet de bedste priser på tallerknerne i vores udvalg, så at du kan købe dem billigst igennem os. 

spar 41%

Find de fineste tallerkner og skåle på Osilo.dk 

På Osilo.dk har vi masser af flotte tallerkner og skåle i forskellige størrelser, farver og mønstre, så uanset hvad du går efter, når det kommer til spisestel, så finder du helt sikkert nogle tallerkner i vores udvalg, som vil falde i din smag. Tallerknernes design spænder bredt, da vores udvalg består af tallerkner med et meget rustikt look, mens det også består af tallerkner med de fineste, sarte mønstre. Vi har indsamlet de bedste priser på de produkter, du finder her på siden, så at du kan være sikker på, at du finder produkterne billigst her hos os. 

Tallerkner med forskellige formål og i forskellige designs

Som sagt så finder du alverdens forskellige slags tallerkner her på siden. Vi har både dybe og flade tallerkner, tallerkner med lille og stor omkreds, og så har vi også skåle. Skåle og de dybere tallerkner er beregnet til retter, som har godt med væde som eksempelvis gryderetter og supper. Vi har nogle rigtig flotte dybe tallerkner og skåle fra mærker som eksempelvis Aida, Villeroy & Boch, HK Living, Bodum og Rosendahl.

I vores udvalg finder du som sagt tallerkner både med en lille og stor omkreds, og der er god grund til at investere i begge. Det er eksempelvis ikke særligt nemt at servere en imponerende middagsret for sine gæster på små tallerkner, hvor der reelt set kun er plads til to rugbrødsmadder. De fleste har altså lidt større tallerkner stående, som bruges til at servere aftensmad på, samtidig med at de har mindre tallerkner stående, som bruges til servere let frokost på. 

Gør det rustikt og moderne

Det er rigtig moderne at have tallerkner, som har et noget rustikt look, så at det ligner, at det er lavet af stentøj, hvis det ikke rent faktisk er det. Dem har vi masser af i vores udvalg, både flade og dybe. Vi har eksempelvis tallerkner fra det utroligt populære mærke, Bitz. Bitz har helt sikkert fingeren på pulsen, når det kommer til tendenserne indenfor spisestel, og derfor er det heller ikke underligt, at mange af Christian Bitz’ produkter er lavet i et rustikt design. Andre populære mærker, som har lavet rustikt spisestel, og som du kan finde her på siden, er House Doctor, Broste Copenhagen og Madam Stoltz.

Æggekopper

Under vores tallerken-kategori finder du også underkategorien, æggekopper. Vores udvalg består blandt andet af Rosendahl Grand Cru æggekopper og Swedish Grace æggekopper. De fleste af vores æggekopper er meget neutrale i deres design, hvilket betyder, at de vil passe fint sammen med langt de fleste slags spisestel. 

Alt hvad du skal bruge til at dække bordet med

På Osilo.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at dække bordet. Vi har et bredt udvalg af smukt bestik, som du kan finde lige her. Her finder du eksempelvis også bestik fra Bitz. Vi har også en kategori med glas, hvor du blandt andet finder de flotteste vandglas og vinglas. Vores udvalg af glas kan du finde lige her

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen