Bålsted

Uanset om formålet med dit bålsted er at skabe hygge, eller formålet er at lave mad, så finder du her på siden alt, hvad du skal bruge for at få et bålsted, der opfylder alle dine behov. Vores udvalg består af bålfade og udepejse, som familie og venner kan samles om ude i haven eller på terrassen, men vi har også gryder og pander, som er beregnet til madlavning over åben ild. Når man har et bålsted, så har man selvfølgelig også brænde til at ligge - ønsker du en smart opbevaringsløsning til brændet, så finder du også det lige her på siden.

spar 33%
spar 25%
spar 13%
Terrassevarmer
1499,00 1299,00 kr

Skab hygge og samvær i haven med et bålsted

Der er noget helt specielt ved at sidde om et bål og mærke varmen og nyde hinandens selskab i skæret fra flammerne. Denne oplevelse kan du heldigvis nemt bringe ind i din egen have ved at investere i et bålsted. Her på Osilo.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at gøre dit bålsted helt perfekt – hvad enten bålet bare skal skabe hygge, eller det skal bruges til at lave mad over. Vi har alt fra bålfade og udepejse til pandekagepander og snobrødspinde. 

Regler for bålsteder

Hvis du ønsker at få et bålsted i haven, så bør du kontakte kommunen for at høre, om det er tilladt at have bålsted i dit område. Nogle kommuner tillader ikke bål i parcelhushaver, og i de kommuner hvor det er tilladt, skal man stadig overholde en række regler. Du bør sætte dig godt ind i afbrændingsbekendtgørelsen og kontakte kommunen for information om afbrændingsreglerne. Reglerne omhandler den tilladte størrelse på bål, og hvor du må tænde bål. Ens bål må nemlig ikke være til gene for naboer, og derfor bør du også tage en dialog med dine naboer, inden du begynder at tænde bål i haven.

Find alt til dit bålsted på Osilo.dk

Her på Osilo.dk finder du alt, hvad der skal til for at gøre dit bålsted helt perfekt. Vi har et bredt udvalg af eksempelvis bålfade i forskellige størrelser fra mærker som Bon-fire, HEAT, Eva Solo, Gardenlife, La Hacienda og mange andre. Med et bålfad kan du få et rigtig autentisk bål, hvor venner og familie kan samles om den åbne ild. Vi har også mange udepejse i vores udvalg for et lidt anderledes ”bålsted”. Udepejsene findes i mange forskellige designs og størrelser, så du vil nemt kunne finde en, der passer til din haves udtryk. Har du brug for en smart opbevaringsløsning til dit brænde, så finder du det i vores brændeopbevarings-kategori lige her

Er du vild med at lave mad over åben ild, så har vi også alt, hvad du kunne drømme om, når det kommer til madlavning over bål. I vores udvalg finder du eksempelvis masser af forskellige gryder og pander, som er beregnet til madlavning over bål. Vi har eksempelvis bålgryder, hvor du kan lave lækker simremad og brødbagning i over bål, og vi har pander, som er beregnet til, at man kan lave pandekager over den åbne ild. Vi har både spidsskeer og opøsere, som er beregnet til at blive brugt ved madlavning over bål, da de er ekstra lange, så at du kan stå på behørig afstand af bålet, mens du rører i maden. 

Noget, som de fleste børn er helt vilde med, det er at lave deres egne snobrød over bål. I vores udvalg finder du smarte snobrødspinde, som er lange, og som er lavet til, at man efter at have bagt sit brød kan putte en pølse ind i brødet. Børnene vil helt sikkert elske at kunne holde øje med, at brødet bliver bagt og være stolte over, at de selv har lavet deres snobrød. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen