Havemøbler

Hvis du har en terrasse eller altan, har du sikkert også havemøbler – eller også skal du have det. Havemøbler er nærmest et must, hvis man har faciliteterne til dem. Med møbler til haven kan man samles udendørs og nyde, når solen skinner, eller når vinden får fat i håret. Møblerne kommer i mange variationer, og du kan finde alt lige fra bænke og borde til stole og solsenge. Her hos osilo.dk har vi et varieret udvalg af kvalitetshavemøbler til faste lave priser. Det betyder, at du, såfremt du leder efter møbler til haven i god kvalitet, højst sandsynligt kan finde de helt rette her på siden. 

spar 42%
spar 60%
spar 20%
Lund Havebænk
2499,00 1999,00 kr
spar 37%
spar 11%
spar 14%
spar 50%
spar 33%
spar 49%
Laura Cafésæt
5897,00 2999,00 kr

Havemøbler – flyt hyggen udenfor

Havemøbler skaber en helt særlig atmosfære – om havemøblerne kan vi hygge os og samle os. Derfor bringer havemøbler også automatisk god stemning til terrassen. Uanset hvilke møbler til haven, du mangler, kan du bruge dem i indretningen af din terrasse, så du kan komme i sommerstemning. 

Nyd sommervejret i nye, lækre havemøbler

Når sommervejret efterhånden melder sin ankomst, gælder det om at nyde det. Og nyder man det bedre end fra splinternye havemøbler i varmen med godt selskab? Næppe. Havemøbler er perfekte, hvis du nyder at være udenfor, når vejret tillader det. Med de rette møbler kan du spise ude, arbejde ude, læse ude, spille spil ude og meget, meget andet – det er kun fantasien og vejret, som sætter grænser. Du kan det samme, som du kan ved spisebordet – bare udendørs. Havemøbler kan altså på samme måde som spisebordet samle os, mens solen skinner – så bliver det næsten ikke bedre.

Indret terrassen med havemøbler

Du kan bruge havemøblerne på mange måder, men en rigtig god ide er at føre stilen fra hjemmet ud i haven. For at skabe en rød tråd i indretningen kan du altså med fordel videreføre den stil, du har indendørs, til terrassen eller altanen. Der findes et væld af forskellige møbler til haven – du behøver altså ikke automatisk tænke på hvide plastikstole, der mest af alt skriger af dårlig smag. Møbler til haven findes i mange størrelser, farver og stilarter, og du kan således sagtens finde minimalistiske stole eller borde, hvis det er det, du søger. Det finder du blandt andet her i vores sortiment.

Inden du køber dine havemøbler

 

Fordi der findes så mange forskellige slags møbler til haven, kan det være svært at finde dem, du synes passer dig. Derfor giver vi dig nogle råd til i forhold til, hvad du skal overveje, inden du vælger havemøbler. Du skal først og fremmest tænke på komforten og funktionaliteten – havestolene skal være rare at sidde i, og havebordet skal kunne det, du vil bruge det til; måske skal der være plads til mange mennesker rundt om det, eller måske ønsker du at have mulighed for at skrue møblerne fast til underlaget i tilfælde af, at vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Sidder du inde med spørgsmål omkring et eller flere af vores møbler, kan du altid kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen