Havemøbler

Hvis du har en terrasse eller altan, har du sikkert også havemøbler – eller også skal du have det. Havemøbler er nærmest et must, hvis man har faciliteterne til dem. Med møbler til haven kan man samles udendørs og nyde, når solen skinner, eller når vinden får fat i håret. Møblerne kommer i mange variationer, og du kan finde alt lige fra hele loungesæt samt bænke og borde til stole og solsenge. Her på Osilo.dk har vi et varieret udvalg af kvalitetshavemøbler til faste lave priser. Det betyder, at du, såfremt du leder efter møbler til haven i god kvalitet, højst sandsynligt kan finde de helt rette her på siden. 

spar 17%
spar 64%
spar 28%
spar 33%

Havemøbler – flyt hyggen udenfor

 

Havemøbler skaber en helt særlig atmosfære – om havemøblerne kan vi samles og hygge os og nyde det danske vejr. Derfor bringer havemøbler også automatisk god stemning til terrassen. Uanset hvilke møbler til haven, du mangler, kan du bruge dem i indretningen af din terrasse, så du kan komme i sommerstemning. 

 

Dyrk samværet og lav aktiviteter ude i solen

 

Når sommervejret efterhånden melder sin ankomst, gælder det om at nyde det. Og nyder man det bedre end fra splinternye havemøbler i varmen med godt selskab? Næppe. Havemøbler er perfekte, hvis du nyder at være udenfor, når vejret tillader det. Med de rette møbler kan du spise ude, arbejde ude, læse ude, spille spil ude og meget, meget andet – det er kun fantasien og vejret, som sætter grænser. Du kan det samme, som du kan ved spisebordet – bare udendørs hvor du kan lave dine aktiviteter samtidig med, at du kan varme dig i solen. Havemøbler kan altså på samme måde som spisebordet samle os, men med havemøblerne på terrassen kan vi samles under solen – så bliver det næsten ikke bedre.

 

Indret terrassen med havemøbler

 

Du kan bruge havemøblerne på mange måder, men en rigtig god ide er at føre stilen fra hjemmet ud i haven. For at skabe en rød tråd i indretningen kan du altså med fordel videreføre den stil, du har indendørs, til terrassen eller altanen. Der findes et væld af forskellige møbler til haven – du behøver altså ikke automatisk tænke på hvide plastikstole, der mest af alt skriger dårlig smag. Møbler til haven findes i mange størrelser, farver og stilarter, og du kan således sagtens finde minimalistiske stole eller borde, hvis det er det, du søger eller havemøbler med det populære polyrattan flet, som du kan pynte med farverige hynder og puder for at give det hele et lidt mere boheme look. Uanset hvad du er mest til, så finder du det helt sikkert her i vores sortiment.

 

Vi har alle slags havemøbler

 

Vi har alle slags havemøbler i vores sortiment. Det vil sige, at vi både har havebordehavestole og hele loungesæt men også mange smukke havebænke og komfortable solsenge. Bare fordi man opholder sig udenfor, så vil man gerne opleve den komfort, som man også kan opleve indenfor. Det får man med et loungesæt, som er et komfortabelt havemøbelsæt. Med et loungesæt bliver det lige den smule mere lækkert at tilbringe tid sammen udenfor. 

 

Når man skal sidde udenfor, mens solen bager, så kan det også være rart, at man har adgang til noget skygge. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i en parasol, som du kan åbne, når du har brug for noget skygge i haven eller på terrassen.

 

Inden du køber dine havemøbler

 

Fordi der findes så mange forskellige slags møbler til haven, kan det være svært at finde dem, du synes passer til lige netop dig. Derfor giver vi dig nogle råd i forhold til, hvad du skal overveje, inden du vælger havemøbler. Du skal først og fremmest tænke på komforten og funktionaliteten – havestolene skal være rare at sidde i, og havebordet skal kunne det, du vil bruge det til; måske skal der være plads til mange mennesker rundt om det, eller måske ønsker du at have mulighed for at skrue møblerne fast til underlaget i tilfælde af, at vejret ikke viser sig fra sin bedste side. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen