Sport & Fritid

Her på siden finder du udstyr både til sport og fritid. Vi har eksempelvis mange forskellige slags kikkerter, så der både er en kikkert til dig, der skal bruge den på jagt, dig, der skal bruge den til at kigge på fugle med, og dig, som skal bruge den til at se på stjerner med. Går du meget op i træning, så har vi også masser af fedt træningsudstyr. Vi har både løbebånd, crosstrainers, motionscykler og meget andet, som med garanti vil hjælpe dig med at holde formen. Vi har indsamlet priser på produkterne fra diverse online forhandlere, så at du nemt kan danne dig et overblik over de bedste priser. 

Her finder du udstyr til sport og fritid til de allerbilligste priser

Her på siden finder du masser af udstyr til sport og fritid. Vi har indsamlet de bedste priser på vores produkter fra danske online forhandlere, så at du kan købe dit produkt til den billigste pris. I vores udvalg finder du forskellige slags kikkerter, som er beregnet til brug af folk, der går på jagt, kigger på fugle, eller som kigger på stjerner, og du finder også masser af lækkert træningsudstyr som crosstrainere, romaskiner, løbebånd og meget andet til dem, der holder af at træne. 

Kikkert

Vi har en masse kikkerter til forskellige formål. Der er både noget for dig, som skal bruge en kikkert til jagt, til dig, der kigger på fugle, og til dig, som elsker at studere stjernehimmelen. Vi har kikkerter fra mærker som Focus, Bresser og National Geographic. 

Husk at justere din kikkert første gang du bruger den. Det gør du ved at kigge gennem kikkerten og fokusere på en ting, der står stille. Så skal du lukke det højre øje og skrue på midterskruen, indtil du kan se helt tydeligt gennem kikkerten med det venstre øje. Herefter åbner du det højre øje og lukker i stedet for dit venstre. Så drejer du på den højre okular, indtil du kan se tydeligt gennem kikkerten med det højre øje. Nu er kikkerten justeret til dine øjne.

Træningsudstyr

Vi har masser af udstyr, der kan hjælpe dig med at holde den gode form. Vi har eksempelvis løbebånd. Med et løbebånd bestemmer du helt selv, hvor intens din løbetræning skal være. Løbebånd har nemlig en masse smarte funktioner, så at du selv kan justere tempo og incline-stigninger, når du løber. Hvis du er nybegynder, kan det være rart at sætte tempoet helt ned på maskinen, mens du, hvis du er mere trænet, kan sætte tempoet højt op og eventuelt sætte en høj incline på, så at det også føles, som om du løber op ad bakke. Så får du hurtigt pulsen op! 

Skal der rigtig trænes igennem, hvor alle muskelgrupper kommer i gang, så bør du kigge på en crosstrainer. Den er god til at forbrænde kalorier, den er nem at træne på, og så er den skånsom for dine led. Crosstraineren er egentlig en hybrid mellem et løbebånd, en motionscykel og en stepmaskine, men der hvor crosstraineren virkelig skiller sig ud fra de andre maskiner er, at du også får trænet dine arme. Dermed får du altså aktiveret hele kroppen, når du træner på crosstraineren. Ligesom med løbebåndet kan du med crosstraineren helt selv bestemme, hvor hård din træning skal være. Du kan nemlig selv regulere modstanden i tråd og håndtag, så skal din træning være ekstra givende, kan du sætte modstanden højt op. 

Vi har alt, der skal til, for at gøre din fritid ekstra sjov

Udover træningsudstyr og kikkerter så har vi også en masse andre ting, du kan bruge din fritid på. Vi har nemlig masser af hobby-ting her på siden som eksempelvis ting til strikning, hækling, ting til at male og tegne med og meget andet. Du finder vores kategori med hobby-ting her.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen