Have

Her ser du vores enormt brede udvalg af alverdens lækre produkter til haven. Vi har indsamlet priser på alt fra bålsteder og haveredskaber til pavilloner og drivhuse. På vores side kan du nemt finde den bedste pris på lige netop det produkt til haven, som du går og drømmer om. Vi har både store og små drivhuse, pavilloner, badebassiner og meget andet, som gør det ekstra fedt at opholde sig i haven. Vi har også et bredt udvalg af havemaskiner, så at du nemt kan holde haven pæn og indbydende. Vi har altså alt til haven så tag endelig et kig på udvalget og find det, du lige står og mangler.

spar 33%
spar 25%

Gør haven til en smuk oase – find alt til haven her

Vi har alt, hvad du skal bruge for at gøre din have ekstra lækker og skøn at opholde sig i, og vi har samlet det hele lige her på siden. Uanset hvor stor eller lille din have er, så har vi nogle flotte produkter, som vil passe helt perfekt ind i den. Med vores udvalg behøver du ikke gå på kompromis med noget som helst. Vi har de fineste ting til bålstedet, vi har telte og pavilloner, til når der skal holdes udendørs arrangement, eller I bare gerne vil sidde overdækket i haven, vi har havemaskiner af høj kvalitet, så at du kan holde havens udseende ved lige og meget, meget andet. Tag et kig på vores udvalg og fuldend din have i dag.

 

Vi har lækre og komfortable havemøbler – gør det ekstra rart at opholde sig haven

Vi har et enormt bredt udvalg af super lækre havemøbler, så der er noget for enhver smag her på siden. I udvalget finder du havemøbler fra mærker som House Doctor, Venture Design, Living&More, LaForma, KARE Design, Børge Mogensen og mange andre fede mærker. Vi har masser af fine haveborde og havestole, loungesæt, solvogne og liggevogne, hængekøjer og meget andet. Vi har havemøbler i vidt forskellige designs – vi har eksempelvis smukke havemøbler fremstillet i naturfarvet rattan, som skaber en eksotisk og afslappet stemning, men vi har også havemøbler, hvor skelettet er af mørk aluminium, hvilket skaber mere rene linjer, som i høj grad udstråler eksklusivitet. 

 

Bålsted eller udepejs – gør udetiden endnu hyggeligere

Der er næsten ikke noget hyggeligere end at sidde omkring et bålsted og varme sig ved den åbne ild eller at lytte til ilden knitre inde i pejsen. Vi har heldigvis både bålfade og udepejse i vores udvalg, så at du kan skabe den helt rigtige hyggestemning ude i haven. Så kan du også nyde din have, selv når vejret er lidt koldt. Skal der hygges ekstra meget, kan du sætte dig for at lave eksempelvis snobrød over bålstedet. Det er en hyggelig fællesaktivitet, som hele familien kan deltage i. 

 

Køb et drivhus og gro dine egne lækre grøntsager

Vi har et bredt udvalg af både store og små drivhuse fra mærker som Juliana og Halls, så du kan nemt finde et drivhus, der passer til lige netop din have. Når du skal købe drivhus, er det vigtigt, at du undersøger, om soklen til drivhuset passer til den drivhusmodel, som du gerne vil have til at stå i haven. Du skal stille dit drivhus det sted i haven, hvor der kommer mest varme, da det giver den bedste effekt.

 

Vi har ikke bare alt til haven men også alt til boligen

Hvis du har kigget vores udvalg af skønne produkter til haven igennem, så kan du hoppe over og se på vores udvalg af læke ting til boligen lige her. Priserne på disse produkter er ligesom produkterne til haven indsamlet fra forskellige danske online forhandlere, så du nemt kan finde de bedste priser. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen