Træningsudstyr

Her på siden finder du vores udvalg af både træningsudstyr og -maskiner. Vi har indsamlet de billigste priser på produkter, som kan hjælpe dig til at komme i lige præcis den form, som du går og drømmer om. Vi har både løbebånd, crosstrainers, boksebolde og meget mere. Med det rette træningsudstyr og de rette træningsmaskiner, bliver det en leg at kommer i form eller at holde den gode form ved lige. Priserne på produkterne her på siden er indsamlet fra danske online forhandlere, så at du nemt kan klikke dit nye træningsudstyr eller din nye træningsmaskine hjem i dag og modtage den inden længe. 

Find dit træningsudstyr på Osilo.dk, så du hurtigt kan komme i super form

 

Har du taget beslutningen om, at du skal i dit livs bedste form, så skal der selvfølgelig også det helt rigtige udstyr til. Du finder heldigvis et enormt bredt udvalg af træningsudstyr og -maskiner lige her på siden. Vi har nemlig indsamlet priser på både løbebånd, motionscykler, crosstrainers, stepbænke, boksesække og meget mere.  

Løbebånd

Med et løbebånd kan du helt selv bestemme, hvor intens din løbetræning skal være. Som nybegynder kan det være rart at løbe i et stille og roligt tempo, og det kan du heldigvis nemt indstille dit løbebånd til. Som nybegynder kan det også være rart at tage nogle pauser under løbeturen, og så kan du bare sætte tempoet på løbebåndet helt ned til gå-tempo, så at du kan få pusten igen. Er du mere øvet kan du derimod sætte tempoet højt på løbebåndet og måske endda træne med incline-stigninger, hvor det føles som at løbe op ad bakke. På den måde kan du nemt få den hårde og intense løbetur, som du har brug for.

Motionscykel

En motionscykel er en alsidig træningsmaskine, som kan anvendes af alle, men den er særligt god at anvende for begyndere. Motionscyklen er en utroligt populær kardiomaskine, da den har masser af indstillinger, som gør, at du kan træne præcis efter dine behov. Belastningen på motionscyklen kan justeres efter behov, og du kan selv bestemme, om du helt selv vil styre træningen, eller om du vil træne efter et af cyklens programmer. Med intervaltræning på motionscyklen får du en varierende og intens træning, hvor du virkelig kan mærke din krop. Man får en skånsom træning på en motionscykel, og af den grund er den også velegnet som træningsmaskine til løbere med smerter i knæ og ankler. 

Crosstrainer

Der er mange fordele ved at træne på en crosstrainer. For eksempel er den god, hvis du ønsker at forbrænde kalorier, den er nem at betjene, og så er den skånsom for dine led. En crosstrainer er en hybrid mellem et løbebånd, en motionscykel og en stepmaskine. Det, som crosstraineren kan, som hverken løbebåndet, motionscyklen eller stepmaskinen kan, er at sætte ordentligt gang i dine arme. Hele kroppen bliver altså aktiveret. Crosstraineren er rigtig god til konditionstræning, da mange af kroppens helt store muskelgrupper bliver aktiveret under træningen. Samtidig er crosstraineren god til dig, som har skader, da du ikke oplever lodrette stød op i leddene, da fødderne er i kontakt med pedalerne hele tiden. 

Du kan helt selv bestemme belastningen på crosstraineren, da modstanden i tråd og håndtag kan reguleres. Crosstraineren er også oplagt til interval træning, hvor du hurtigt kan forbrænde en hel masse kalorier. De fleste crosstrainers i dag har computere, som måler både tid, distance og kalorieforbrug.

Træningsudstyr på Osilo.dk

Her på siden finder du træningsudstyr og -maskiner i alle afskygninger. Vi har indsamlet de bedste priser på de produkter, som du finder her, for at gøre det nemt for dig at finde dine favoritprodukter til de billigste priser.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen