Tørrestativer

Skal du have et tørrestativ til altanen eller tørrestativ til haven, så tjek alle de tilbud ud vi har fundet til dig herunder. Der er stor forskel på om du køber et billigt tørrestativ af stål eller du skal bruge et tørrestativ til altanen i plastik. Overblikket over tørrestativer har vi lavet til dig herunder, hvor du via. vores filtrering kan finde et godt tørrestativ til dit behov. 

spar 33%
spar 25%
spar 25%
spar 25%

Tørrestativ i Plastik

Et plastik tørrestativ er et godt valg hvis du har det til at stå udendørs hele tiden. Det kan ikke ruste og dermed afgive farve på dit vasketøj. Det holder længere men vær opmærksom på at et plastik tørrestativ også nemt kan gå i stykker i vinden! Alternativt kan du købe et tørrestativ i træ? 

Tørrestativ til altanen

Til dig som ikke har så meget plads i lejligheden men er heldig at have en altan - så skal du helt sikkert gå efter søgningen: Tørrestativ til altan. Vi har fundet de bedste tilbud på tørrestativer til altanen heroven over. 

Tørrestativ i haven og terrassen

Et tørrestativ i træ eller bare fordi du har meget plads - ja så er et tørrestativ med snor det du skal gå efter. Lad dit vasketøj komme til tørre i haven og få masser af plads til vasketøjet :) 

Tørrestativ til væggen er også en mulighed. Filtrer herover blandt de mange tørrestativer og find et væg-tørrestativ der passer til dig. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen