Terrassen

Her på siden finder du alt, hvad der skal til for at gøre din terrasse endnu mere indbydende at opholde sig på. Og du finder selvfølgelig det hele til billige priser. Her på siden kan du finde alt fra plantekrukker, der kan tilføre noget dekorativt til din terrasse, til terrassevarmere, der gør, at du kan opholde dig endnu længere tid på terrassen, fordi den blandt andet kan holde dig varm på kølige sommeraftener. Vi har noget for enhver smag og ethvert behov, og vi har selvfølgelig sørget for at indsamle de billigste priser på de produkter, vi præsenterer her på siden. 

spar 33%

Gør terrassen til et hyggeligt og indbydende sted at samle venner og familie 

Der findes næsten ikke noget skønnere end at kunne nyde den danske sommer udendørs, og hvis man er så heldig at have en terrasse, så kan man hurtigt gøre den til det foretrukne sted at opholde sig, når sommersolen bager. Med det helt rigtige udstyr behøver du blandt andet hverken bekymre dig om at skulle sidde direkte i solens stråler og blive solskoldet eller at komme til at fryse på køligere dage eller om aftenen. Der findes løsninger til alt, og vi har det hele lige her på siden.

Hold varmen om aftenen og på køligere sommerdage med en terrassevarmer

Man vil gerne udnytte, når der bliver lidt varmere, og man har en terrasse, man kan opholde sig på – også selvom der stadig er lidt for køligt til at kunne opholde sig udenfor i længere tid ad gangen. Derfor kan man med fordel investere i en terrassevarmer, som kan lune på de køligere sommerdage og ud på de sene aftentimer, hvor solen har været væk i nogle timer, og kulden er begyndt at tage til lige så stille. Vi har masser af terrassevarmere her på siden. Vi har både nogen, du kan stille på terrassen og flytte rundt på, som det passer dig, og vi har også nogen, som kan monteres på husets ydermure. 

Hold dig i skyggen med en markise

Det er vigtigt, at man sørger for at beskytte sig selv mod solens stråler – specielt når solen står på sit allerhøjeste. Derfor er det vigtigt, at man kan finde skygge, når man opholder sig udenfor. Man skal altid huske at have solcreme på, når man er ude i solen, men det er lige så vigtigt at sørge for, at man kan sidde i skyggen for at undgå at blive solskoldet. Vi har et bredt udvalg af markiser i alle mulige afskygninger. Vi har nogle helt simple markiser i neutrale farver samt markiser i fine farver og med flotte detaljer. 

Pift terrassen op med grønne planter

For at gøre terrassen mere indbydende kan man dekorere terrassen med massevis af smukke planter. Du kan sagtens nøjes med at have en enkelt eller to små potteplanter stående som pynt på terrassen, men du kan også vælge at skabe en hel jungle-stemning ude på terrassen ved at stille store planter rundt omkring på terrassen – det er helt op til dig selv! Dog skal potterne og plantekasserne, som du bruger til dine planter, selvfølgelig være nogen, som bidrager positivt til terrassens overordnede udtryk, og som passer sammen med din personlige stil. Her på Osilo.dk har vi masser af flotte krukker og plantekasser, som du kan bruge til dine planter. Du finder både minimalistiske og rustikke designs i vores udvalg, så du kan garanteret finde noget, der vil passe godt ind på din terrasse.

Få en frisk start på dagen med et bad under solbruseren

Ønsker du en frisk start på dagen, og ønsker du at tilføre noget virkelig eksklusivt til din terrasse, så bør du installere en solbruser. Forestil dig at gå ud på terrassen om morgenen, som er blevet en smule opvarmet af den tidlige morgensol og så tage et bad, mens du kan mærke den lette sommerbrise. Det vil helt sikkert gøre dine morgener ekstra gode! Det kan også være en fordel at kunne tage et hurtigt bad ude på terrassen, hvis man har arbejdet i haven eller taget sol hele dagen, og derfor er blevet lidt svedig. Du finder solbrusere af den bedste kvalitet lige her hos os. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen