Camping

Skal du på campingtur, men har du ikke alt udstyret på plads så tag et kig på vores udvalg af alverdens udstyr til campingturen lige her - her har vi alt, hvad du kunne få brug for på turen og mere til! De priser, som du er ser her på siden, er de billigste priser, du overhovedet kan finde online. Vi har indsamlet priserne fra diverse danske online forhandlere af campingudstyr og samlet dem lige her hos os, så at du nemt kan skabe dig et overblik over de bedste priser på markedet. Så sparer du både tid og penge. Få styr på udstyret i dag her hos os!

Camping – nyd naturen på tæt hold sammen med dem, du holder af 

Er du bare helt vild med at campere, så ved du også, at det kræver det helt rigtige udstyr for at man kan få den bedste oplevelse ude i naturen. Vi har skaffet de allerbedste priser på udstyr til campingturen fra danske online forhandlere, så at du nemt kan finde dit ønskede produkt til billige penge her hos os. 

Hvad skal man have med på campingturen?

Det er selvfølgelig individuelt hvilke specifikke ting, man ønsker at have med sig på sin campingtur, men der er alligevel nogle ting, der er ret praktiske at pakke med, når der pakkes til turen. Derfor har vi her lavet en liste over nogle af de ting, du kan have gavn af at have med på campingturen, når der er tale om, at du skal overnatte i telt. Og hvis du skulle mangle nogle af tingene, så kan det være, at du kan finde det her på siden – og så endda til en billig pris.

Telt

Skal du på telttur, skal du selvfølgelig have et telt med – det siger lidt sig selv. Men du skal også huske al tilbehøret til teltet som pløkker og teltunderlag, og det er nemlig nogle ting, man kunne glemme at få med i farten. 

Sovesager

Når du skal sove i telt, så skal du selvfølgelig også have alle dine sovesager med. Det vil sige både sovepose, liggeunderlag eller luftmadras og eventuelt en pude, som kan give lidt ekstra komfort. Det kan være rart at have noget lys, hvis man nu skal ud og tisse midt om natten, og derfor er det en rigtig god idé at medbringe en lommelygte og eventuelt en transportabel lampe. 

Spisegrej

Man kan komme rigtig langt med dåsemad, men ønsker du at medbringe frisk mad på turen, så kan du tage en køleboks med. Tallerkner, bestik og glas skal også pakkes med, så at al mad ikke skal blive fingermad, og så kan du også medbringe noget kogegrej og redskaber hertil, hvis du gerne vil tilberede noget varmt mad. Der skal selvfølgelig også ryddes op efter maden, og servicen skal vaskes op, så derfor bør du også medbringe opvaskebalje, opvaskebørste og viskestykker.

Ting til når du skal vaske tøj

Hvis du skal være på telttur i længere tid, eller du bare gerne har ville pakke let og derfor ikke har pakket så meget tøj, så kan det være nødvendigt at vaske tøj på et tidspunkt. Derfor skal du have vaskemiddel med, så at du kan vaske dit tøj i hånden. Det er nemmere at medbringe en tørresnor, som du kan hænge dit vasketøj på, end et tørrestativ, da tørresnoren vil fylde langt mindre. 

Ting til komforten

Du skal selvfølgelig have mulighed for at sidde, mens du er på telttur, og derfor bør du medbringe en campingstol og eventuelt et campingbord, hvilket også gør det noget nemmere at sidde og spise. Hvis det skal være ekstra komfortabelt og hyggeligt, kan du endda medbringe et tæppe, som du kan lægge under bordet og stolen. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen