Drivhuse

Her på siden finder du de bedste tilbud og de bedste priser på drivhuse. Vores sortiment består af drivhuse af den bedst tænkelige kvalitet, som er produceret af brands som eksempelvis Juliana og Halls. I vores udvalg finder du også masser af tilbehør til drivhuset, som har masser af smarte funktioner, og som kan være med til at skabe de bedste forhold i dit drivhus. Til rengøring af dit drivhus kan vi varmt anbefale at bruge en højtryksrenser - har du ikke sådan en liggende, kan kan du finde højtryksrensere  fra mange forskellige brands og til de absolut billigste priser lige her hos os.

spar 10%

Drivhuse fra Juliana og Halls og mange andre mærker

 

Juliana og Halls er nogle af de mange mærker, som du kan finde repræsenteret i vores brede udvalg af kvalitetsdrivhuse. Når du skal ud og investere i et drivhus, så er der en enkelt ting, som du er nødt til at have styr på, inden du foretager det endelige valg. Det, som du skal have styr på, er at du skal huske at tjekke om soklen til drivhuset passer til den model af drivhus, som du ønsker at købe. Hvis du har styr på dette, så kan du ellers bare begynde at kigge nærmere på den type drivhus, som du har fundet ud af passer til soklen, og se hvad der passer bedst til dine behov. Tag et kig på vores udvalg af drivhuse og alt vores smarte drivhustilbehør, og vi er sikre på, at du finder lige præcis det, du går og drømmer om i forhold til dit drivhusprojekt. 

 

Hvad er vigtigt at tænke over, når man skal have drivhus? 

 

Det perfekte sted at stille sit drivhus er der, hvor der kommer mest mulig varme. Dog skal du også passe på, at solen ikke brænder dine planter af, så det er også vigtigt, du laver ventilation i drivhuset. Det kan du nemt gøre ved at købe en automatisk termostatstyret vinduesåbner til drivhuset. De er meget simple at installerer og sættes på vinduerne i dit drivhus. Du kan også købe vinduesmaling til drivhuset, som sørge for at dine planter får alt lyset og varmen fra solen, uden at de bliver brændt af. Ventilationen er dog stadig vigtig i drivhuset. Ventilation i drivhuset er også vigtigt på de fugtige dage, da eksempelvis agurkeplanter kan få skimmel på bladene, hvis ikke de tørres i løbet af en fugtig dag. 

 

Tilbehør til drivhuset

 

Vi har masser af smart tilbehør til drivhuset, så at du kan skabe de bedste forhold i dit drivhus. Du finder eksempelvis både hylder, kapilærkasseskjulere, vinduesåbnere, tagudsmykninger og meget andet. Vi har alt, hvad du har brug for til at gøre dit drivhus smart og funktionelt.

 

Populære drivhuse - Elmholm drivhuse

Der findes masser af mærker indenfor drivhuse, men der er selvølgelig nogen drivhuse, der er mere populære end andre pga. deres høje kvalitet. Elmholm drivhuse er utroligt populære, netop fordi de er af høj kvalitet, men også fordi de står til overskuelige priser. Elmholm drivhuse kan fås med glas eller polycarbonat og findes i forskellige typer. Elmholm producerer blandt andet både drivhus pavillioner, orangerier, vægdrivhuse og meget andet. Et Elmholm drivhus er en sikker investering.

 

Hvad er et drivhus? 

 

Et drivhus er egentlig en "bygning" udformet af i glasvinduer eller plastikvinduer til "drivning" af grøntsager og blomster. De er altså skabt med det formål at skabe tidlig vækst. Drivhusets formålet er at lave et godt miljø for planterne inde i drivhuset, hvor der er varmere, end hvis planter og blomster havde stået udendørs. Drivhuset får strålevarmen fra solen, som uhindret kan passere drivhusets glas- eller plastikvinduer, og varmer plantekasser, kapitulærkasser, jord, planter, blomster og andre ting indeni drivhuset op. Dermed udsendes varmestråling i drivhuset. Varmestrålingen i drivhuset har en anden og længere bølgelængde end varmestrålingen fra solen. Dermed kan varmestrålingen ikke så let passere drivhusets vægge og loft, og der holdes dermed på varmen, så at der skabes hurtig vækst. Varmeenergien, som optages af planterne, ophobes nemlig, og dermed øges væksten betydeligt.

 

Det kan på det kraftigste anbefales, at du melder dit drivhus til forsikringen. Det er nemlig godt, hvis der skulle ske noget i tilfælde af storm eller andre skader på drivhuset. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen