Drivhuse

De bedste tilbud på drivhuse og de bedste priser på drivhuse. Det er Drivhuse fra Juliana, Elmholm, Helios, Cassadra, Freya, Halls drivhus og mange andre drivhuse vi har samlet herunder. I vores filtrering har du mulighed for at sorterer søgningen efter dit drivhus og tilbehør til drivhuset. Til rengøring af dit drivhus kan vi varmt anbefale at bruge en højtryksrenser - den finder du her i alle slags mærker. 

spar 11%
spar 11%
spar 7%

Drivhuse fra Juliana, Elmholm drivhus og Halls drivhus

Kvalitetsdrivhus fra Juliana, Elmholm og drivhus fra Halls er nogle af de mange mærker du kan finde inden for drivhuse. Du skal også tjekke at soklen til drivhuset er korrekt til den drivhusmodel du køber. Brug filtreringen på drivhuse og drivhustilbehør herover for at finde den rigtige størrelse eller det rigtige tilbehør til drivhuset. 

Hvor skal drivhuset stå? 

Det er perfekt sted at stille drivhuset i mest mulig varme. Dog skal du også passe på at solen ikke brænder dine planter af så det er også vigtigt du laver ventilation i drivhuset. Det kan du nemt gøre ved at købe en automatisk termostatstyret vinduesåbner til drivhuset. De er meget simple at installerer og sætte på vinduerne i dit drivhus. Du kan også købe vinduesmaling til drivhuset og sørge for dine planter får alt lyset og varmen fra solen men dermed ikke bliver brændt helt af. Ventilationen er stadig vigtig i drivhuset. Ventilation i drivhuset er også vigtigt i de fugtige dage hvor agurkeplanter kan få skimmel på pladene hvis ikke de tørres i løbet af en fugtig dag. 

Hvad er et drivhus? 

Et drivhus er egentlig en "bygning" udformet af i glasvinduer eller plastikvinduer til "drivning" af grøntsager og blomster. Altså skabe tidlig vækst. Drivhusets formålet er at lave et godt miljø for planterne inde i drivhuset, hvor der er varmere end hvis planter og blomster havde stået udendørs. Drivhuset får strålevarmen fra Solen, som uhindret han passere drivhusets glasvinduer eller plastic-vinduer, og varmer plantekasser, kapitulærkasser, jord, planter, blomster og andre ting indenfor op. Dermed udsendes varmestråling i drivhuset. Varmestrålingen i drivhuset har en anden og længere bølgelængde end varmestrålingen fra solen. Dermed kan varmestrålingen ikke så let passere drivhusets vægge og loft og der holdes dermed på varmen til hurtig vækst. Der ophobes hermed varmeenergi inde i drivhuset til alle planterne og dermed øges væksten betydeligt.

Et nyttigt tip er at melde dit drivhus til forsikringen. Det er godt hvis der skulle ske noget i tilfælde af storm eller andre skader på drivhuset. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen