Badeværelse

Badeværelset er et af husets vigtige rum. Gør badeværelset lækkert med simpelt og flot interiør - det gør ikke noget, at du kæler lidt for detaljen og gør noget ud af at indrette badeværelset, for faktisk er det et rum i boligen, hvor man tilbringer en hel del tid både morgen og aften, når man henholdsvis gør sig klar til at gå på arbejde og gør sig klar til at gå i seng. Derfor har vi samlet de bedste priser på produkter til badeværelset fra nogen af de største brands. Se herunder eller klik dig videre til underkategorierne for alt til badeværelset.

spar 27%
spar 31%

Find alt til badeværelset her – selvfølgelig til de billigste priser

Badeværelset er ofte et af de første rum vi befinder os i om morgenen, og et af de sidste rum vi befinder os i om aften. Det er på badeværelset, at vi børster vores tænder morgen og aften, og det er på badeværelset, at vi gør os rene og gør os klar enten til en ny dag eller til at putte os ind under dynen om aftenen. Dermed har badeværelset faktisk en stor betydning for vores velvære. Dermed skal badeværelset også være et sted, der giver dig en følelse af ro, afslapning og renhed – ja, velvære. Det betyder også, at der skal være de nødvendige produkter for, at du kan føle dig tilpas. Her på siden har vi samlet de bedste priser på alle slags produkter til badeværelset. Vi har både badeforhæng, bademåtter, toiletrulleholdere og meget andet – alt det som skal være med til at gøre dit badeværelse lækkert. 

Pift badet op

Badet er, hvor vi skal føle os rene på ny, og derfor er det også vigtigt, at det udstråler renhed, men det må samtidig også gerne udstråle eksklusivitet. Små detaljer kan være med til at gøre den store forskel her, så du behøver altså ikke udskifte hele badet. 

Vi har et bredt udvalg af smukke og lækre badeforhæng og bademåtter, som vil gøre hele forskellen. Her kan du enten vælge badeforhæng og bademåtte, som skiller sig ud fra resten af badeværelset ved for eksempel at vælge dem i en iøjefaldende farve eller med et smukt mønster. Det kan også være, at du hellere vil have et badeforhæng og en bademåtte, der i deres udtryk smelter elegant sammen med resten af badeværelset. 

Når du skal gøre dig klar 

Vi har masser af fint interiør, som kan hjælpe dig på vej i processen med at blive klar, og det gælder, hvad enten det er om morgenen, hvor du skal gøre dig klar til at komme på arbejde, eller det er om aftenen, hvor du skal gøre dig klar til et restaurantbesøg med nogle nære venner. 

Man vil selvfølgelig altid gerne, at man ser godt ud, inden man går ad døren, og derfor spiller spejlet en vigtig rolle blandt badeværelsets interiør. Et stort vægspejl kan hjælpe dig med at vurdere, om tøjet nu lige sidder, som det skal, mens et lille bordspejl er dejligt nemt at anvende, hvis der skal lægges makeup. Du finder heldigvis begge dele her på siden.  

Særligt som kvinde kan det være rart med en toiletspand på badeværelset, når man eksempelvis skal smide vatrondeller ud, efter man har fjernet makeup. Toiletspanden findes i mange forskellige varianter, og vi har heldigvis et bredt udvalg af dem.

De fleste børster tænder hver morgen, inden de starter dagen, og det kan også være rart lige at børste tænder inden en festlig aften ude i byen – derfor må tandbørsten gerne være lige ved hånden på badeværelset, og derfor må opbevaringsløsningen til tandbørsten gerne se lidt smart ud. Derfor finder du også en masse flotte tandbørstekrus her på siden.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen