Kontoret

Vi har indsamlet priser fra diverse danske online forhandlere af produkter til kontoret som eksempelvis skriveborde og kontorstole. Det gør det nemt og overskueligt for dig at finde de absolut bedste priser på markedet på det, du har brug for, til dit kontor. I vores udvalg finder du ergonomiske kontormøbler som eksempelvis hæve/sænkeborde, så at du kan sidde ergonomisk korrekt, hvad enten du arbejder, spiller computer, maler eller tegner på kontoret. På denne måde kan du holde kroppen sund. Er du helt tosset med at spille computer, så finder du også en hel underkategori med gamerstole under kategorien med kontorstole.

Skab drømmekontoret – find alt til kontoret her

Kontoret bruges ofte til arbejdsrelaterede ting, men det kan også bruges som en form for hobbyrum, hvor man kan sidde og være kreativ ved skrivebordet eller spille computerspil. Det er selvfølgelig helt op til den enkelte, hvad kontoret skal bruges til dig, men noget alle bør være opmærksomme på i forhold til kontoret er, at man skal kunne sidde korrekt ved skrivebordet. Særligt hvis man tilbringer mange timer ved skrivebordet, bør man være opmærksom på, at man ikke belaster ryg, skuldre, nakke osv. mere end højst nødvendigt. For at være helt sikker på at man sidder korrekt, kan man investere i ergonomiske kontormøbler. På denne side kan du se vores udvalg af kontormøbler, som også inkluderer kontormøbler, der er ergonomiske.

Hæve/sænkeborde – et skrivebord der er tilpasset dig

Med et hæve/sænkebord kan du skabe variation i dine arbejdsstillinger, da du både kan sidde og stå ved bordet og arbejdet takket være hæve/sænkefunktionen. Takket være hæve/sænkefunktionen vil bordet altid være i den perfekte højde til dig, uanset om du sidder eller står ved bordet. At anvende et hæve/sænkebord øger din blodcirkulation, nedsætter risikoen for skader i ryg, nakke, lænd, skuldre og ben, og så øger det faktisk koncentrationen at veksle mellem at sidde og stå og arbejde. Bordet styrker faktisk bare helt generelt din sundhed. Vi har masser af flotte hæve/sænkeborde i vores kategori her

Sid behageligt uanset hvor lang tid du skal arbejde eller spille computer

Når man skal sidde inde på kontoret i lang tid ad gangen, og det er vigtigt, at man bevarer koncentrationen, så er det værd at investere i en ordentlig kontorstol, som man sidder komfortabelt og korrekt i. Vi har et bredt udvalg af lækre kontorstole, som vil gøre, at du kan sidde behageligt ved dit skrivebord i mange timer ad gangen. Vi har de helt klassiske og komfortable kontorstole men også nogle kontorstole, hvor udseende og design er særligt i højsæde. Du finder dem her.

Gamerstole

Er du en ægte gamer, så skal du selvfølgelig ikke nøjes med en almindelig kontorstol men have fat i en rigtig gamerstol. En gamerstol gør, at du kan sidde behageligt og ergonomisk korrekt, når du spiller computer, da den er udviklet med henblik på hyppig gaming. Der findes masser af gamerstole på markedet, og vi har samlet en hel masse af dem i en separat kategori, som du kan finde lige her.  

Magnettavler

Det kan være rart at have et overblik over deadlines og andre ting, man skal huske, og derfor finder du også en underkategori med magnettavler her på siden - bare klik her. Med en magnettavle kan du nemt holde styr på det hele. Du kan skrive på tavlen og hænge vigtige papirer op på den, som du skal huske at gøre noget ved. 

Vi har produkter til alle rum i huset

På vores hjemmeside finder du ikke kun produkter til kontoret men også til badeværelset og køkkenet, børneværelset, soveværelset og stuen. Du kan finde disse kategorier lige her. Leder du også efter produkter til haven, så kan du finde vores udvalg af haveprodukter her

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen