Pools og Tilbehør til pools

Her på siden finder du vores udvalg af pools, pool tilbehør og badebassiner, så at du kan få dig en kølig dukkert, når solen bager, svømme om kap med vennerne og se børnene pjaske rundt og have det sjovt, mens de leger diverse vandlege. Vi har pools og badebassiner i forskellige former og størrelser, så at der er noget til enhver størrelse have eller terrasse. Vi endda helt små børnebassiner med masser af fine motiver, så at de helt små også kan komme med ud under solen og pjaske rundt i noget vand. Med en pool eller et badebassin bliver det nemt at samle familie og venner på varme sommerdage.

Nyd varmen lidt ekstra med en pool eller et badebassin i haven

Det er simpelthen så skønt at kunne tage sig en kølig dukkert, når solen bager, og hvor dejligt kunne det ikke lige være at kunne gøre dette lige omme i haven? Med en pool eller et badebassin i haven bliver sommeren bare lige dét bedre og sjovere, og det er specielt et plus at have pool eller badebassin, når der er små eller mindre børn i familien. Der kan sagtens blive tilbragt mange timer i vandet, hvor der både kan dykkes, pjaskes, leges og svømmes om kap. 

Pools og badebassiner i alle størrelser

På Osilo.dk har vi masser af pools og badebassiner i forskellige størrelser, så at der både er nogle rigtig søde lille badebassiner til de helt små, samt de større pools hvor man rigtig kan boltre sig i vandet og svømme om kap. Badebassinerne til de helt små og mindre børn findes med masser af fine motiver som eksempelvis Disney prinsesse motiv, Spiderman motiv og det klassiske undervandsmotiv. Vores udvalg af pools er meget bredt og består af både firkantede og runde pools i forskellige mål. Det kan anbefales, at du i det mindste har en idé om, hvor stor din have er, så at du ved cirka hvor meget plads, poolen kommer til at optage. Det vil nemlig være rigtig øv at købe en pool, som man går og glæder sig til at få stillet op i haven, og så viser det sig, at der faktisk ikke er plads til den.

Find udstyret til din pool her

Her på siden finder du pool udstyr af forskellig slags til forskellige formål. Vi har eksempelvis både filterpatroner, pool støvsugere og kemikalieflydere, som er med til at sørge for, at din pool forbliver ren. Derudover har vi også masser af forskellige slags varmepumper, som er beregnet til at varme pools op med. Ved at tilslutte en varmepumpe til din pool bliver vandet en behagelig temperatur selv på de køligere dage. Det betyder altså, at du kan få endnu mere glæde af din pool med en pool varmepumpe. 

Gør vandlegen endnu sjovere med eventyrlige badebassiner og spændende badedyr

De fleste børn elsker at lege i vand, og det kan man sagtens forstå, for der er rigtige mange sjove lege og aktiviteter, man kan lave i vandet. Skal vandlegen gøres endnu sjovere, så kan man overveje at investere i nogle af de sjove, oppustelige badebassiner med indbygget rutsjebane, palmer og meget andet. Sådan et badebassin skaber de perfekte rammer for børnenes fantasifulde lege. Noget, som børnene (eller barnlige sjæle) også helt sikkert vil være vilde med, er badedyr. Den oppustelige kompagnon, der kan tages med i vandlegen, findes i mange forskellige former. Det kan være, at badedyret skal være en farlig krokodille, som ligger på lur i vandet, eller det kan være, at det skal være en sød delfin, som altid er klar på noget skæg og ballade. Uanset hvilket badedyr du vælger, så er den klar til at komme med på badeeventyr.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen