Havekrukker og Plantekrukker

Plantekasse, havekrukke, et tårn af blomsterkasser eller urterkrukker med vores stablede og tierede terrasseplanter - den perfekte måde at få mest muligt ud af begrænset plads til plantekasser. Her finder du også kurve, plantekasserkasser, traditionelle urtepotter, der kan opleve dit miljø og opdrage flere sorter af planter på samme tid.

Plantekasser og havekrukker til mange forskellige steder i haven

Der er mange måder at dyrke en have i disse dage; Hektar af jord er ikke påkrævet. Med du kan du dyrke dine yndlingsplanter, blomster, urter og grøntsager, uanset hvor du bor! Sæt dine små rum, plantekasser eller urtepotter og få det til at pryde din terrasse eller have. 

Uanset om du går efter visuel praktisk, rumffektivitet - eller en kombination af dem alle - kan du dyrke en have overalt med vores smukke terrassekrukker og plantekasser / havekrukker! Tjek dem ud i dag, og hvis du ikke allerede har gennemset vores bredere udvalg af havekrukker.

Udsalg og tilbud på havekrukker og plantekasser

Vores havekrukker og altankasser kan sparer dig for plads, samtidig med at du tilbyder en stilfuld, dekorativ æstetik udseende til din terrasse/have. De fungerer og ser godt i næsten enhver have - dog med forskellige stilarter om det er trækasser, plastikkrukker eller alle mulige andre former for have krukker! 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen