Havemøbelsæt

Ingen terrasse uden et flot havemøbelsæt. Du kan få nye havemøbler til fornuftige priser og vi har fundet både havemøbler af træ, havemøbler af plastic og havemøbler i polyrattan. Vi har også hynder til havemøblerne men herunder finder du de skrapeste priser på havemøbler fra 2017. 

Havemøbler og Havemøblersæt pynter din terrasse

Havemøbelsæt kan være som lounge havemøbler, sofa, borde og stole eller helt klassisk bord / bænkesæt. Uanset størrelse eller farve på dit havemøbelsæt skal du tænke over opbevaringen om vinteren for at de holder længst tid. Havemøbler må gerne stå ude om vinteren hvis de kan holde det til / havemøblerne er købt til formålet. De fleste havemøbler holder altid længere ved at være skånet for vejr og vind i ikke-sommerperioden.

Vedligehold dine havemøbler

Tag dine havemøbler ind til vinter eller pak dem ned med en presenning. Derved holder du dine havemøbler bedre og i længere ting. Om dine havemøbler er af plastic eller havemøbler af polyratten så er det ikke så godt for dem at stå ude hele året. 

Vedligeholde af træhavemøbler

Giv dine træhavemøbler olie hvert år. Du kan med fordel vaske dem ned i algerens i foråret og derefter give dem træolie for at træhavemøblerne står flotte hele sommeren. Olien holder farven og Du kan også friske havemøbler af træ op med en træolie med farve i. Dermed kan du blege eller farve dine træmøbler i hvilken som helst farve i olien. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen