Havebænke

Havebænke er næsten et musthave i en hver have. Det kunne også være Trallebænken, som rigtig mange har på terrassen nu om dage. Du kan bruge havebænken som ekstra siddeplader til havebordet, eller i en hyggekrog, hvor du kan bruge din havebænk som Ølbænk, til en pause og placerer havebænken hvor du nu vil for at kunne sidde og nyde haven. Se vores store udvalg af havebænke og ikke mindst havemøbler, havestole, have loungesæt mv. her på osilo.dk. Vi garanterer dig altid den bedste pris på havebænke, da vi dagligt sammenligner priserne på havebænke med mange andre sites. Dette sikre dig den helt rigtige pris på havebænke - og altid de nyeste udgaver af havebænke! 

spar 33%
spar 33%
spar 27%
spar 41%
spar 31%
spar 33%
spar 35%
Teak Banan bænk
2299,00 1499,00 kr
spar 20%
spar 29%
spar 36%
spar 45%
spar 36%
spar 31%
spar 31%

Havebænk som praktisk eller hygge?

Mange har en havebænk flere steder i haven. Havebænke er attraktive fordi de er oftest meget nemme at flytte, så du kan lave nye pladser hele tiden og finde steder du kan sidde og nyde haven fra - på netop din nye havebænk. 

Der findes mange udgaver af havebænke.

Du kan få havebænke, der er enkeltstående og derfor kun plads til 2-4 personer. Så er der havebænke med bordpå også. Dem som du kender fra fx. rastepladser. Disse havebænke er med bord og typisk meget robuste havebænke - men dermed også tunge. Nogle havebænke er af træ og andre af aluminiumsstel / stål - således havebænken holder til det danskevejr langt bedre end hvis du køber havebænken i træ. Du kan købe havebænke her på osilo i alle salgs.

Vi har også stort udvalg af havemøbler, have-loungesæt og hvad du eller kunne tænke dig til både camping, terrassen i privaten, terrassen i sommerhuset eller hvor du kunne tænke dig en havebænk. 

En Trallebænk er det helt nye..

Trallebænken er kommet for at blive - og lige nu hitter den hos mange. Pynt Trallebænken med blomster, et skind eller hvad du ellers kunne forestille dig. Mulighederne er mange med en trallebænk. Nogle maler deres trallebænk andre beholder den i helt rå look. Find masser af forskellige udgaver og gode priser på trallebænke her på Osilo. 

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen