Få mest ud af din terrasse i sommeren 2020

Få mest ud af din terrasse i sommeren 2020

Få mest ud af din terrasse i sommeren 2020

Drømmer du om en smuk terrasse, som opfylder alle dine behov, så kan du her få fifs til, hvordan du kan få det bedste ud af din terrasse i sommeren 2020. 

Find de helt rigtige havemøbler til din terrasse 

Først og fremmest skal du selvfølgelig have fundet nogle lækre møbler til din terrasse, som gør det muligt for dig og dine venner og familie at kunne sidde og nyde solen sammen ude på terrassen. Her kan du eksempelvis vælge at tage den nemme løsning og investere i et havemøbelsæt, så at du er sikker på, at havebordet og havestolene matcher hinanden helt perfekt. Du kan dog også vælge at købe havebord og havestole hver for sig, og så kan du ellers matche dem, som du har lyst – så får du i hvert fald en helt unik indretning på din terrasse! Du kan også sagtens skifte havestolene ud med havebænke, og dette er specielt smart, hvis du ønsker, at dine gæster skal komme hinanden lidt mere ved og godt kan lide, at man sidder tæt. Invester eventuelt i en hyndeboks, som du kan have stående ude på terrassen, så at du nemt og hurtigt kan fjerne hynderne fra dine havestole eller dine havebænke og lægge dem ned i hyndeboksen, hvis der skulle begynde at regne.

Sørg for at man kan sidde i skyggen

Man skal være utroligt forsigtig, når man er ude i den skarpe sol og sørge for at beskytte sin hud godt. Dette gør man selvfølgelig ved at smøre huden godt ind i solcreme, men det er også vigtigt, at man kan opholde sig i skyggen. Derfor kan det anbefales at investere i en parasol, som kan stå ude på terrassen, og som du kan flytte rundt på, som det passer dig, eller også en markise, som eventuelt har en motor, så at du nemt kan køre markisen frem, når du har brug for den.

Byd det grønne velkommen på din terrasse

Ligesom indenfor i hjemmet så klæder det også terrassen med lidt grønt så dekorer gerne din terrasse med fine planter. På denne måde kan du også føle dig endnu tættere på naturen, når du sidder udenfor og nyder det gode vejr. Invester i nogle flotte krukker og plantekasser, som du føler matcher resten af stilen på din terrasse. Det er helt op til dig selv, hvor meget du ønsker, at planterne skal fylde på din terrasse. Måske ønsker du kun en lille plante hist og her, eller måske ønsker du at skabe en fornemmelse af regnskov på terrassen ved at købe massevis af store og høje planter – du bestemmer selv!

Hold på varmen med en terrassevarmer

Det er så skønt at kunne sidde udenfor selv ud på de sene aftentimer, men det kan altså desværre alligevel blive lidt køligt om aftenen, når solen har været væk i et stykke tid. Derfor kan du med fordel investere i en terrassevarmer. Med en terrassevarmer kan du holde varmen på de sene sommeraftener og på dage, hvor der er en kold vind – det vil altså sige, at du vil kunne benytte din terrasse endnu mere!

få nyhedsbrevet

Til toppen