Væglamper

Det kan være utrolig svært at skabe det helt rigtige lys i hjemmet. Lys er nemlig med til at skabe en særlig atmosfære i et rum, hvorfor belysningen hverken må være for skarp eller svag. De fleste bruger primært loftlamper, men flere har dog så småt fået øjnene op for væglampen.

Få det perfekte lys med væglamper

Væglampen skaber et behageligt lys, som giver en god atmosfære til ethvert rum – stort som småt. Lamperne kan bruges som grundbelysning eller supplerende belysning i et rum – det afhænger af, hvordan du vil have, belysningen skal være, og hvor skarpt væglampens lys er. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige væglamper fra brands såsom Muuto og Vipp. Vi forhandler alle vores varer til faste lave priser!

Brug væglamper funktionelt

Mange har overset væglamper som en belysningsgenstand, men faktisk giver væglampen et formidabelt lys. Du kan for eksempel bruge væglampen som dekorativ belysning i stuen, som læselampe i soveværelset eller som grundbelysning i gangen – det afhænger af, hvilket lys du søger. Væglampen giver et roligt og afdæmpet lys, som enten direkte eller indirekte kan skabe en ”ro” i hele rummet. Den indirekte belysning, de fleste væglamper har, gør, at man ikke får skarpt lys i øjnene, som kan irritere. Væglamper udsender typisk et mere behageligt lys, som er velegnet i rum, der skal virke hyggelige og behagelige. Væglamper er derfor også helt perfekte i soveværelset, hvor de blandt andet kan bruges som læselamper over sengen. Du kan også sagtens bruge lamperne som grundbelysning i et rum – du kan for eksempel bruge væglamper som grundbelysning i gangen, som ellers ofte kan være et rum, hvortil det er svært at finde den rette belysning.

Brug væglamper dekorativt

Væglamper vil naturligvis altid være funktionelle, men du kan også sagtens bruge dem som et dekorativt element i hjemmet. Vores sortiment er fyldt med lamper, der både er funktionelle og dekorative i sit udtryk; og hvorfor ikke vælge en væglampe, der kan pynte, mens den lyser? Faktisk er belysning en stor del af indretningen i et hjem – det skaber og understøtter en atmosfære, som er med til at give rummet et helt særligt udtryk. Du kan således sagtens købe en væglampe med det ene formål at skabe et dekorativt lys med en pæn lampe.

Vælg den rigtige væglampe

Ligesom med de fleste andre ting, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber din væglampe. Du skal naturligvis først og fremmest tænke over, hvilket lys du ønsker. Derudover skal du huske at tænke på størrelsen af rummet og lampen. Hvis lampen skal fungere som lyskilde i en gang, er det vigtigt, du ved, hvor bred gangen er – således ved du også, hvor dyb væglampen må være. Under de enkelte modeller kan du læse mere om funktioner (fx justerbare arme eller lignende) og hvilke pærer, der kan bruges til den pågældende lampe.

 

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen