Bordlamper

Den rette belysning er alfa og omega i det moderne hjem og spiller en stor rolle for den generelle stemning i hjemmet. Netop af denne grund er det vigtigt, at du udstyrer dit hjem med de rette lamper, herunder naturligvis bordlamper, som du finder på denne side.

spar 26%
spar 20%

Moderne og praktiske bordlamper

En bordlampe er ideel, hvis du ønsker at bringe mere liv og lys ind i et rum; den fylder ikke meget og giver et stærkt, koncentreret lys, der kan skabe en følelse af, at rummet bliver større. Du kan selv vælge, hvor skarpt lyset i din lampe skal være, og på denne side har vi samlet flere forskellige modeller, så du med garanti kan finde en lampe, der falder i din smag. Vi har blandt andet samlet bordlamper fra anerkendte mærker såsom Muuto, Vipp og Finnsdottir  – så kig dig omkring og få inspiration til din næste bordlampe.

Et væld af forskellige bordlamper

Her på osilo.dk finder du et væld af forskellige bordlamper i mange forskellige designs, former og farver. Du kan således gå på jagt i vores sortiment for at finde den helt rette til dig selv, eller en du holder af. Lampens udtryk betyder noget for de fleste, idet bordlamper ikke kun bruges som lyskilder; men også som dekorationsgenstande. En bordlampe kan altså fungere som et smukt element i indretningen. For eksempel kan du placere lampen på en skænk, et hjørnebord, en vindueskarm eller et helt fjerde sted. Således skaber den ikke kun noget smukt, når den er tændt – den bidrager også til helhedsindtrykket i indretningen. 

Brug den som skrivebordslampe

Bordlamper kan bruges rigtig mange steder i indretningen. Selvom det er en funktionel og praktisk genstand, behøver det primære formål ikke at være at skabe lys – den kan også uden problemer indgå som en integreret del af hjemmets øvrige stil. Lampen kan, selvfølgelig, også bruges som den funktionelle lampe, den nu engang er. Du kan eksempelvis bruge bordlampen som skrivebordslampe på kontoret. På kontoret og ved skrivebordet er der typisk brug for meget lys, så du kan se, hvad du laver – med lamperne i vores sortiment kan du skabe lys og stemning med stil. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor bordlampen kan bruges.

Bordlamper til faste lave priser

I vores udvalg finder du mange forskellige bordlamper i et væld af prisklasser, så alle og enhver kan være med. Prisen på en bordlampe kan variere meget alt efter brand og kvalitet – fælles for vores udvalg er dog, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, hvorfor du kan være sikker på udelukkende at finde lamper, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Du kan under de enkelte modeller læse mere om den pågældende bordlampe, herunder information om alt fra mål til kompatible pærer. Her kan du også se modellerne i forskellige farver og finde din favorit. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os – vi står klar til hjælpe dig.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen