Spiseborde

Spisebordet er et meget funktionelt møbel, som kan bruges til mange ting. Ud over at det er rundt om spisebordet, man samles for at spise, kan man bruge bordet til lektielæsning, brætspil og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Spisebordet indbyder også særligt til samvær - samtaler med familien ved spisebordet i køkkenet, mens der laves mad, en hyggelig mad- og spilaften i venners lag eller dybe samtaler under en romantisk middag i stearinlysets skær. Fordi spisebordet er så anvendeligt, er det et utrolig vigtigt møbel i det moderne hjem, og lige her på siden har vi samlet de billigste priser på spiseborde fra danske online forhandlere.

Stort udvalg af kvalitetsspiseborde

De travle hverdage, mange har, brydes ofte, når man er samlet om spisebordet. Spisebordet har nemlig i mange år været der, hvor man samles for at have kvalitetstid med hinanden. Før i tiden var spisebordet udelukkende der, hvor man spiste. Det er det også i dag, men samtidig meget mere end bare dét. Spisebordet er blevet et mere funktionelt møbel, der bruges til flere forskellige ting. Derfor er det også vigtigt med det helt rette bord, der kan danne rammer om alt fra familiehygge til parmiddage. Her på siden finder du et varieret udvalg af spiseborde i høj kvalitet. Blandt andet finder du spiseborde fra kendte mærker som KARE Design, LaForma, Living&More, House Doctor og mange andre. Du finder altid spiseborde til faste lave priser hos os – så kig dig omkring blandt de mange muligheder og se, om du kan finde dit fremtidige spisebord her på Osilo.dk.

Brug spisebordet til mere

Spisebordet spiller en stor rolle, og derfor skal det naturligvis også passe til den resterende indretning og stil. Der findes af denne grund så mange forskellige slags spiseborde, og det kan være svært at vælge det helt rigtige – vi har dog gjort os umage for at finde nogle borde for enhver smag, der holder sig inden for den minimalistiske stil.

Rundt eller firkantet, farvet eller neutralt spisebord?

Når der nu findes så mange forskellige spiseborde, kan det være svært at finde det rigtige. Der er dog nogle ting, du bør overveje, inden du går på ”jagt” – når du ved, hvad du leder efter, bliver det meget nemmere. Du skal først og fremmest gøre dig overvejelser om, hvor stort spisebordet skal være. Du kan få borde med plads til to og op til otte eller flere. Du kan også finde små spiseborde med tillægsplader. Således kan du gøre bordet større, hvis behovet skulle vise sig. Du skal også overveje, om du vil have et rundt eller firkantet spisebord. Det runde bord danner ofte naturligt centrum for et rum, mens det firkantede bord med eventuelle tillægsplader giver plads til det hele. Selvfølgelig skal spisebordet også passe ind i indretningen af hjemmet. Her skal du især tænke på, om du ønsker et farvet eller neutralt bord. Når du har tankerne på plads, kan du gå på jagt efter det helt perfekte spisebord.

Køb et spisebord med plads til alt og alle hos os 

Vores kvalitetsspiseborde giver ikke bare plads til alle – de giver plads til alt. Spisebordene giver plads til hjemlig hygge, en god snak med vennerne, store bagedag med familien, brætspilshygge og meget mere. Køb dit næste spisebord hos os og foren den travle hverdag med samvær rundt om spisebordet.  

Gør oplevelsen ved spisebordet fuldkommen med produkter fra Osilo.dk

Her på vores hjemmeside finder du de bedste priser på lækre spiseborde, men et lækkert spisebord kræver også nogle lækre spisebordsstole. Vi har heldigvis indsamlet de bedste online priser på lige netop spisebordsstole, og du finder dem lige her. Mangler du god belysning over det nye spisebord, så at du rigtig kan vise det frem, kan du se vores brede udvalg af loftlamper her.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen