Borde og stole

Mangler du et nyt bord eller nye stole så tag et kig på vores brede udvalg af begge dele lige her på siden. Vi har både de smukkeste spiseborde, som hele familien kan samles omkring, lækre og behagelige lænestole, hvor man nemt kan tage sig en god lur efter en lang arbejdsdag eller på en doven søndag samt barborde og barstole til at fuldende barstemningen i hjemmebaren. Vi har også skriveborde med masser af opbevaringsplads, så du har plads til alle dine kontorsager og selvfølgelig også nogle helt fantastiske kontorstole, som gør det behageligt at sidde på kontoret og arbejde eller lave lektier. 

Find borde og stole der passer perfekt til lige præcis dit hjem

Her på siden finder du borde og stole for enhver smag og til ethvert formål. Vi har eksempelvis både sideborde, sofaborde, spiseborde, skriveborde og barborde, mens vi også har både spisebordsstole, barstole, kontorstole, klapstole, lænestole og gyngestole. Vores udvalg af borde og stole består af produkter i vidt forskellige designs, og i vidt forskellige farver. Det vil altså sige, at der er rig mulighed for at finde lige præcis det bord og de stole, som vil passe perfekt ind i dit hjem. Det kan være, at du søger noget, der har samme farvenuance og stil som resten af møblerne i dit hjem, så at det vil passe perfekt ind i din nuværende indretning. Det kan også være, at du gerne vil have noget, der skiller sig ud i indretningen, og som tiltrækker opmærksom ved eksempelvis at have en speciel form eller have en vild farve, der adskiller sig fra resten af indretningens stil.  

Spisebord og spisestole til spisestuen

Når familien samles om et lækkert hjemmelavet måltid, så er det rarest, at det foregår i de rette omgivelser, hvor man kan sidde komfortabelt og nyde sin mad i ro og fred i familiens skød. Det er spisebordet og spisebordsstolene med til at skabe rammerne for, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at vælge det helt rigtige spisebord, hvor der er plads til alle, og de helt rigtige spisebordsstole, som gør det behageligt at tilbringe længere stunder sammen med familien omkring spisebordet.   

Skrivebord og kontorstol til kontoret 

Når man rigtig skal koncentrere sig om arbejde eller lektier, så er det vigtigt, at der ikke er nogen forstyrrende elementer på kontoret. Derfor er det også vigtigt, at man kan sidde behageligt ved sit skrivebord, så at man kan holde ud at sidde der i længere tid ad gangen. Det kræver selvfølgelig en komfortabel kontorstol, hvor man kan sidde blødt og få den nødvendige støtte til ryggen. Er du helt vild med at spille computerspil, og kan du sagtens bruge flere timer foran skærmen, så er det helt sikkert det værd at investere i en rigtig god kontorstol, som også kan hjælpe dig med at sidde ergonomisk korrekt, så at du ikke skader din krop, mens du sidder ved skrivebordet og spiller. Har du brug for meget opbevaringsplads, så kan det være en fordel at investere i et skrivebord med en masse skuffer, som du kan gemme skrivesager og skriveblokke ned i. 

Barborde og barstole til hjemmebaren

Skal der rigtig være fest, og kan du godt lide den stemning, der er på en bar, så skab din egen bar derhjemme! Hvis du skal skabe en helt autentisk barstemning, så kræver det selvfølgelig, at du har en rigtig hjemmebar, og at du har nogle barborde, som dine gæster kan sidde ved og sludre, mens de nyder deres drinks. Stå i baren og miks drinks til dine gæster og overvær dem sidde og hygge sig ved barbordene på behagelige barstole, som gør det svært at tage hjem igen. 

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen