Kärcher

Højtryksrenser eller vinduesvasker? Kärcher er en af de stærkeste producenter inden for vinduesvaskere og højtryksrensere. De producerer til både til professionelle og til privatpersoner. Kärcher produkterne har vi samlet her med alle de bedste og skarpeste priser. Vi har samlet Kärcher fra flere end 500 webshops og med daglig opdatering af alle priser kan vi altid præsenterer dig for den bedste pris på en Kärcher vinduesvasker eller Kärcher højtryksrenser eller andre Kärscher tilbehør / produkter. 

spar 7%

Historien bag Kärcher

Kärcher har igen opnået vækst i regnskabsåret 2015 og sat en ny rekord med et salg på i alt € 2.22 milliarder. I samme periode solgte fabrikanten af ​​rengøringsmaskiner 12,87 millioner maskiner og opnåede dermed sit højeste salg. Ved udgangen af ​​2015 havde selskabet i alt 11.333 medarbejdere i 60 lande. Det svarer til en stigning på 200 ansatte i forhold til året før.  

Et væsentligt fokus på Kärcher i 2015 var digitalisering - digitale serviceprodukter, som et flådestyringssystem for byggevirksomheder, var blandt de nye produkter, der blev udviklet til produktionsstadiet. Virksomheden har også spillet en banebrydende rolle inden for digitalisering i slutbruger segmentet: prototypen af ​​en vandtimer, som for eksempel kan betjenes via en smartphone app, blev præsenteret. Udover at udvikle produktinnovationer investerede Kärcher igen sidste år stærkt på nye og eksisterende steder for at sikre langsigtet vækst.

Det familieejede selskab har nu åbnet næsten 600 Kärcher Centers over hele verden.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen