Senge

Her på siden finder du vores indsamlede priser på senge. Priserne er indsamlet fra diverse danske online forhandlere og er de billigste, du kan finde online. Det gør det nemt for dig hurtigt at finde din nye seng til den billigste pris online. Vi har indsamlet priser på både enkeltmandssenge, dobbeltsenge, kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser og mangre andre slags senge. Du kan dermed helt sikkert finde en seng, der passer perfekt til dig og dine behov. Nederst på siden kan du læse lidt om fordelene ved de forskellige typer senge, hvilket gerne skulle hjælpe dig med at vælge den helt rigtige seng.

Du kan sove trygt ved tanken om, at du har sparet penge på din seng ved at handle via Osilo.dk

Her på siden finder du alle de priser, vi har indsamlet på de mest fantastiske senge fra danske online forhandlere. Priserne er de billigste, der findes online, hvilket gør det nemt for dig at finde din favorit seng til den absolut bedste pris. Vi har alle mulige forskellige typer senge i mange forskellige størrelser, så at du kan finde lige præcis den seng, der passer til dine personlige behov. I vores udvalg finder du både enkeltsenge, dobbeltsenge, kontinentalsenge, boxmadrasser og meget andet. Vi har simpelthen alt, hvad du kunne drømme om inden for senge. 

Boxmadrassen

Boxmadrassen er en utroligt simpel sengeløsning, da alt den kræver er et par sengeben og en topmadras. Boxmadrassen er ofte det billigste valg, men du får stadig masser af komfort for pengene, da fjedrene i boxmadrassen følger din krop.  Du skal bare tage stilling til hvilken affjedring og topmadras, der passer bedst til dig og din krop.  

Kontinentalsengen

Kontinentalsengen giver både komfort og en følelse af den fineste luksus. Kontinentalsengen har flere lag, som tilsammen gør, at du kan ligge behageligt hele natten igennem. På grund af sengens mange lag er kontinentalsengen også en høj seng. Der findes mange forskellige slags kontinentalsenge, så du kan sagtens finde en med lige præcis de lag med den fasthed og støtte, som kan gøre din søvn himmelsk. 

Elevationssengen

Elevationssengen er ideel til dig, som elsker at tilbringe tid i sengen. Det kan være, at du holder af at læse i en god bog, inden du lægger dig til at sove om aftnen, eller måske kan du godt lide at ligge længe i sengen om søndagen og se noget TV. I begge situationer kan det være rart at kunne sidde op i sengen, og det gør elevationssengen nemt for dig. Den kan nemlig hæves og sænkes i forskellige niveauer, så at du kan sidde så oprejst, som du har lyst til. Hoster du meget, så kan det, at hovedgærdet bliver hævet en smule, faktisk afhjælpe dette en hel del. 

Boxelevationssengen

Som navnet antyder, så er boxelevationssengen en kombination af boxmadrassen og elevationssengen. På boxelevationssengen hænger boxmadrassen og elevationsbunden sammen, så at du ikke risikerer, at de pludselig glider fra hinanden midt om natten. Boxelevationssengen er høj og derfor nem at komme til og fra.

Topmadrassen

Der findes flere forskellige typer topmadrasser, så hvilken en skal man lige vælge? En topmadras med latex er meget holdbar, den er åndbar, og så giver den en god komfort, da den tilpasser sig til kroppen. En topmadras med celcius er trykaflastende, former sig til kroppen, og da en sådan topmadras faktisk kan være med til at forebygge liggesår, bliver den ofte anbefalet af kiropraktorer. En topmadras med polyetherskum giver god komfort til pengene, og er en helt okay topmadras all-around, da den er god til at aflede fugt og har en god bæreevne. Du kan se vores udvalg af billige priser på topmadrasser lige her.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen