Køkkenmaskiner

Nu om dage findes der næsten køkkenmaskiner til det hele, når det kommer til madlavning eller bagning. Køkkenmaskiner kommer i mange forskellige former og farver og med forskellige funktioner, og du finder stort set dem alle sammen lige her på siden. Vi har indsamlet priser og tilbud på alle vores produkter, så at du kan være sikker på, at du får det billigst her hos os. Så står du og mangler en røremaskine, en isterningemaskine eller bare en elkedel, så er du kommet til det rigtige sted. Her får du kvalitet, og samtidig er du sikret, at du får din vare til den allerbedste pris.

spar 6%

Gør madlavningen og bagningen nemmere med de rigtige køkkenmaskiner

Næsten uanset hvad du skal lave af mad i køkkenet, så findes der en maskine, der kan hjælpe dig med det. Her på siden har vi samlet stort set alle former for køkkenmaskiner, så at du kan finde lige netop den køkkenmaskine, du går og drømmer om. Med en køkkenmaskine bliver madlavningen og bagningen bare nemmere, fordi du både sparer tid og kræfter på at lade maskinerne gøre det meste af arbejdet for dig. Nogle køkkenmaskiner er rare at have, mens andre næsten er livsnødvendige at have i sit køkken. Tag et kig på vores brede udvalg af køkkenmaskiner – der er ikke det, vi ikke har!

Disse køkkenmaskiner bør du som minimum have i dit køkken

Blender

Der findes mange gode grunde til at investere i en blender. Der findes eksempelvis næsten ikke noget bedre på en varm sommerdag end en iskold, friskblendet smoothie. På den anden side så findes der næsten heller ikke noget bedre end en skål varm kartoffelsuppe en kold vinteraften. Der findes mange lækre, cremede supper, som kræver, at man kan blende ingredienserne, så hvis du ikke ønsker at gå glip af at varme dig på de lækre supper om vinteren, så bør du investere i en blender.

 

Elkedel

En elkedel er smart at have, hvis man eksempelvis nyder at drikke varme drikke som te eller instant kaffe, da det tager tid og er energikrævende at skulle varme vand op i en gryde. Med en elkedel kan du også koge vand til kartofler eller pasta, så at tilberedningstiden bliver forkortet.  

 

Håndmixer

En håndmixer er næsten uundværlig, hvis du skal lave kartoffelmos, piske flødeskum eller du er ved at bage. Med en håndmixer bliver dine kartofler nemt og hurtigt forvandlet til mos, din fløde pisket til flødeskum, samt ingredienserne til din kage bliver blandet godt og grundigt sammen.

 

Brødrister

Der er ikke så meget at sige om brødristeren andet end, at den selvfølgelig er obligatorisk at have i køkkenet. Hvem elsker ikke at vågne op en søndag morgen og så kunne gå ind i køkkenet og riste et lækkert stykke morgenbrød? Bare tanken gør, at man næsten kan dufte det ristede brød.

Køkkenmaskiner der tilfører luksus til din madlavning

Trykkoger

Er du til lækkert, mørt kød? Selvfølgelig er du det! Men en trykkoger er du garanteret at dit kød bliver ufatteligt mørt, da trykkogeren nedbryder kødets bindevæv. En trykkoger er rigtig god at lave simremad i.

 

Pastamaskine

Skal pastaretten blive lidt mere lækker og luksuriøs, så bør du selv lave pastaen fra bunden. Der findes næsten ikke noget mere lækkert end frisk, hjemmelavet pasta, og det er en leg at lave det, hvis man har en god pastamaskine.

 

Svampetørrere

Med en svampetørrer kan du nemt selv tørre dine svampe. De fleste svampetørrere er også beregnet til at tørre frugt. Tørrede svampe kan blandt andet anvendes i risottoer og til saucer. 

 

Pålægsmaskine

En pålægsmaskine er ikke bare god til at skære pålæg på. Den kan også bruges til at skære steaks, til at skære kagedej og endda til at skære frugt. Du sparer også penge på at investere i en pålægsmaskine, da det er langt billigere selv at skære sit pålæg end at købe det færdigskåret i butikkerne.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen