Skab hygge i hjemmet med en biopejs

Skab hygge i hjemmet med en biopejs

Skab hygge i hjemmet med en biopejs

Du kan nemt og billigt skabe hygge i dit hjem med en biopejs. Med en biopejs slipper du for de irriterende pligter, som følger med, når man eksempelvis har en traditionel pejs. Med en biopejs skal du nemlig ikke ud og købe brænde, og dermed slipper du også for at skulle finde plads til at opbevare brændet. Der kan også komme et værre griseri ved en traditionel pejs, og det slipper du heldigvis også for at gøre rent efter ved at investere i en biopejs. Det er dog vigtigt at nævne, at man ikke skal gå ud og købe en biopejs med forventningen om, at den vil afgive en masse varme til hjemmet. Biopejsen afgiver en smule varme, men hovedformålet med en biopejs er at skabe æstetik og hygge i hjemmet.

 

Det er utroligt nemt at montere en biopejs i hjemmet – det kræver ingen skorsten, og en biopejs kan stort set monteres i alle former for bolig og stort set også i hvilket som helst rum i boligen.

For at tænde op i en biopejs skal man fylde de små beholdere i biopejsen med lugtfri ethanol eller bioethanol, som eksempelvis kan være baseret på majs eller kartofler. Brændstoffet kan fås både i flydende form og som en gel. Herefter antændes den lugtfri ethanol eller bioethanol, og så er der ellers ild i biopejsen. Det er super nemt, og du slipper for at bruge lang tid på at få ilden til at tage fat ved nogle brændestykker, som ved en traditionel pejs. 

 

Her får du en oversigt over hvilke gode grunde, der er til at købe en biopejs:

 

  • En biopejs er en billig og nem løsning til at skabe hygge og æstetik i hjemmet.
  • En biopejs er nem at montere, da den ikke kræver en skorsten og kan placeres i stort set hvilket som helst rum i hjemmet.
  • Du slipper for at bruge penge på brænde og finde plads til opbevaring af brænde.
  • Du slipper for den rengøring, som hører med, når man har en traditionel pejs.
  • Du slipper for at bruge lang tid på at tænde op i pejsen.

 Er du interesseret i at købe en biopejs, eller vil du bare gerne vide mere om biopejse så hop ind på biopejs-shop.dk, hvor du finder flotte biopejse til rimelige priser.

få nyhedsbrevet

Til toppen