Skab dit eget udtryk i hjemmet med Montana

Skab dit eget udtryk i hjemmet med Montana

Skab dit eget udtryk i hjemmet med Montana

De fleste kender til Montanas reolsystem, som i dag er en designklassiker. Med reolsystemets rene linjer og utallige kombinationsmuligheder, kan du skabe et unikt og stilfuldt reolsystem, som passer til din personlige stil og dine specifikke opbevaringsbehov. Hvad er så historien bag Montana brandet? Det vil vi i denne artikel dykke lidt ned i, samtidig med at vi tager et kig på det populære reolsystem og nogle af de andre produkter, som Montana står bag. 

 

Historien bag Montana

Montana er en familiejet virksomhed, som blev etableret tilbage i 1982 af Peter Lassen. Fokus har siden virksomhedens opstart været at producere bæredygtige opbevaringsløsninger og møbler. I dag er det Peter Lassens søn, Joakim Lassen, som leder virksomheden. 

Peter Lassen arbejdede i sin tid i et møbelfirma, hvor han endte med at arbejde sig op til en stilling som direktør. Han blev dog fyret, men med sin fratrædelsesløn opkøbte Peter Lassen rettighederne til ”60 x 60”, som skulle vise sig at skabe fundamentet til Montana reolsystemet. 

 

Montana reolsystemet – en tidsløs designklassiker 

Reolsystemet fra Montana er utroligt simpelt. Det er både simpelt i sit design, og det er simpelt at sammensætte lige, som man lyster. Denne kombination af fine, rene linjer og funktionalitet er medvirkende til reolsystemets popularitet og afspejler så glimrende essensen af dansk design.  

Der findes hele 42 grundmoduler i Montanas reolsystem, som kan kombineres lige, som du ønsker. Montanas produkter fremstilles i 42 forskellige farver, som både giver mulighed for at finde en farve, der passer perfekt sammen med resten af farvepaletten i hjemmets indretning og for at finde en farve, som kan få Montana produktet til at skille sig ud fra resten af indretningen. Netop farver, mener man hos Montana, er afgørende for stemning, atmosfære og identitet i et hjem, og derfor skal der selvfølgelig være rigeligt med farver at vælge imellem, så at man kan finde den helt rigtige farve til sit Montana produkt.

Udover de mange farvemuligheder så findes reolerne fra Montana også i mange forskellige størrelser. Det giver mulighed for at finde den perfekte størrelse reol, der passer lige netop til dine opbevaringsbehov. Det kan også være, at du gerne vil have dit Montana reolsystem til at være ekstra synligt i hjemmet, og så kan du med fordel vælge nogle af de større moduler. Man kan vel aldrig have for meget opbevaringsplads, kan man? Vi tror det næppe.

Montana reolerne er resultatet af solidt dansk håndværk, så kvaliteten er i top. De består af MDF fiberplader, som er lakeret med en ekstremt holdbar lak, der beskytter reolerne mod slid. Nu om dage er det muligt at give sit Montana reolsystem flere funktioner, da man kan tilføje låger, skuffer og hjul, som åbner op for helt nye opbevaringsmuligheder.

 

Fyld dit hjem med Montana – dansk design når det er bedst

Selvom Montana nok mest er kendte for deres reolsystem, så producerer de også andre møbler til hjemmet, som man bestemt ikke bør overse. Montana producerer nemlig blandt andet nogle rigtig smukke og enkle spiseborde og spisebordsstole, som uden tvivl vil gøre indtagelse af ethvert måltid med familie og venner til en fest. Udover deres reolsystem så producerer Montana også mange andre opbevaringsløsninger i form af både TV-borde, sengeborde, skænke og meget andet. Hvis du vil, kan du sådan set have et Montana-møbel i hvert rum i hjemmet – og hvem kunne ikke godt tænke sig at kigge på smukt, dansk kvalitetsdesign, hvor end man befinder sig i sit hjem?

 

Du kan finde vores priser på produkter fra Montana her.

få nyhedsbrevet

Til toppen