Rustik indretning er moderne

Rustik indretning er moderne

Rustik indretning er moderne

Særligt i norden er det tydeligt, at rustik indretning er moderne. Det kan både være i køkkenet, spisestuen, i haven og på terrassen. For at tilføje et rustikt element i indretningen kan man anvende trallemøbler eller møbler lavet af kabeltromler fra Kabeltromlens webshop. Du kan læse lidt mere om hjemmesiden og denne type møbler i denne artikel. Du skal dog huske på, at du altid kan undersøge det nærmere på hjemmesiden, hvor det både er muligt at se og bestille møblerne, hvis du synes, at det lyder interessant. 

 

Bredt sortiment

Inde på Kabeltromlens webshop finder du et bredt sortiment af mange forskellige møbler. Heriblandt borde lavet af kabeltromler, der både er til indendørs og udendørs brug. Du finder også trallemøbler til udebrug i form af højbede, plantekasser, trallebænke- og skamler. Du kan med lethed gå på opdagelse i det store univers og se, om der er noget for dig i det brede sortiment.

 

God inspiration

Nogle gange kan det måske være svært at forestille sig, hvordan de møbler, man ser på nettet, kan se ud i forskellige miljøer. Dette er dog muligt at finde på hjemmesiden, hvor der er taget billeder af møblerne i en bestemt setting, så der ikke kun er et billede af selve produktet. Derfor har du også rig mulighed for at forestille dig møblerne i en lignende setting hjemme hos dig selv. Det kan være en stor hjælp, da det nogen gange kan være lidt svært at købe møbler over nettet, som du ikke skal være bange for hos Kabeltromlen.

 

Bæredygtige materialer 

Du kan læse mere om bæredygtighed inde på hjemmesiden, hvis du gerne vil vide mere om emnet og læse om bæredygtige produkter. Kabeltromlens borde er for eksempel meget bæredygtige, da de er lavet af materiale, som ellers skulle have været smidt ud. Dette kaldes upcycling, og du har måske svært ved at forestille dig et pænt bord, der er lavet af genbrugsmateriale, men Kabeltromlens webshop er et tydeligt bevis på, at dette kan lade sig gøre, da det her ikke er muligt at se, at der er gjort brug af genbrugsmaterialer. Derfor er Kabeltromlen et godt valg, hvis du gerne vil have det bedste fra begge verdener i form af bæredygtighed og et flot æstetisk udtryk til dit hjem. 

Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på Kabeltromlens webshop, som du naturligvis selv kan udforske, og som afgjort er et besøg værd, særligt hvis man ønsker at tilføje et eller flere rustikke elementer til hjemmet. 

få nyhedsbrevet

Til toppen