Print dine billeder og spar

Print dine billeder og spar

Print dine billeder og spar

Hober billederne sig også op på din mobil? Og har du ofte overvejet at få dem fremkaldt? Så kunne det måske være en idé at printe dem selv? Ved selv at printe dine billeder, slipper du for at uploade dem på nettet og vente på at modtage dem med posten. På PrinterPatroner.dk kan du finde et stort udvalg af fotopapir, fotopatroner og fotoprintere. Hvis du gerne vil sikre dig et godt resultat, når du printer dine billeder selv, skal du have fat i noget godt fotopapir. På PrinterPatroner.dk finder du fotopapir i forskellige tykkelser og til forskellige priser, som er med til at sikre dig flotte billeder, når du printer dine billeder.

Hvordan sikrer man holdbarheden på fotoprint?

Når du har printet dine billeder, skal du finde en måde at opbevare dem på. Størstedelen af billederne får nok plads i et fotoalbum, så du kan tage dem frem i ny og næ. Faktisk er dette også den bedste måde at opbevare billederne på, da de har det bedst i mørke – og gerne i en lukket kasse. Kassen må dog hverken stå varmt eller fugtigt, da det er med til at nedbryde billederne. Det kan også være, at du får lyst til at hænge nogle af de fineste billeder op. Det er dog en god idé at være opmærksom på placeringen af billederne, hvis du vil sikre dig, at de bliver ved med at være pæne. Hvis du hænger billederne på en væg med direkte sollys, risikerer du, at de blegner og mister deres farve. Samtidig skal de helst ikke hænge på en kold ydervæg, da de skiftende temperaturer kan få billederne til at bule.

Hvis du ønsker at printe dine billeder selv, finder du både fotopapir og fotopatroner på PrinterPatroner.dk. Vi bestræber os på at ekspedere din ordre inden for et døgn, hvis vi modtager den på en hverdag, og 97 procent af vores ordrer afsendes samme dag. Det koster kun 31 kroner at få din ordre leveret med Post Danmark, og vores webshop er godkendt af E-Handelsfonden. E-mærket er din garanti for forsvarlig handel på nettet. Vi tilbyder 14 dages returret på alle vores produkter samt 100 procent garanti på både originale og uoriginale produkter. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Du kan ringe på telefon 98 48 06 77 alle hverdage fra 10 til 14 eller ved at sende en mail til [email protected]. 

 

 

 

 

 

 

få nyhedsbrevet

Til toppen