Ideer til indretning af tv-væggen

Ideer til indretning af tv-væggen

Ideer til indretning af tv-væggen

Hvis vi ser bort fra køkkenet, er stuen det rum, vi opholder os allermest i. Derfor er det også vigtigt, at vi vælger en hygglig og inspirerende indretning - fremfor den nogengange ret fantasiløse stil, som mange af os forfalder til. TV'et i centrum og sofaen overfor.

I denn artikel får du nogle gode tips til hvordan du kan lave en mere spændende og hyggelig indretning af din stue. 

1: Lav plads til andet end tv-kiggeri

Har du et håb om at bruge stuen til andet end bingewsatching af netflix? Så husk, at du skal gøre det hyggeligt og indbydende at lave noget andet. Du kunne jo lave et hyggehjørne til læsning. Alt hvad du skal bruge er en stol, et sidebord og en god lampe. Husk selvfølgelig også de små detaljer, der sætter prikken over i'et.

2: Indbyd til samtale

I stedet for den klassiske opstilling med en 2'er og en 3'er, der begge har kurs mod fjernsynet, kunne du prøve en opstilling, der indbyder til samtale. Sæt møblerne med front mod hinanden, det giver meget bedre rammer for samtalen.

Så kan du eventuelt sætte fjernsynet på et drejeligt beslag, eller måske ligefrem på et rullebord, så det kan flyttes rundt i rummet.

3: Fjern fokus fra fjerneren

Det normale er, at tv'et - eller det moderne alter - bliver placeret meget centralt med alle linjer pegende hen mod det. Overvej i stedet at fjerne fokus fra fjernsynet. Det bliver mere og mere aktuelt, efterhånden som skærmene bliver større og større. Et 60" fjernsyn er ikke længere et særsyn efter priserne på elektronik er blevet så lave, at folk ikke længere behøver købe et fjernsyn på afbetaling.

En løsning kan være at male væggen bag tv'et sort - Så ser man ikke den store  sorte flade som det allerførste, når man træder ind i rummet. 

En anden løsning kan være et tv, der fungerer som et maleri når det slukket. Et sådant tv har Samsung lavet.

4: Gør plads til hyggen

Selvom minimalisme vinder ind mange steder, kommer vi ikke udenom at hygge gør noget for stemningen i et rum. Så husk at få de små lækre genstande med ind, når du indretter din tv-stue. Gør også plads til bøger, nipsgenstande, fotos på væggen og alt det andet, der betyder noget for dig.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen