Hvorfor købe dagligvarer online?

Hvorfor købe dagligvarer online?

Hvorfor købe dagligvarer online?

Hvorfor ikke? 

Faktisk er der kun fordele ved at handle ind online. Det er nemt. Du kan handle, når du vil. Du slipper for transport, kø og slæben.

Desværre tror mange stadig – fejlagtigt – at det er dyrere, at handle ind i online supermarkeder. Ser man på undersøgelser, viser det sig dog, at danskere gennemsnitligt bruger færre penge, når de handler ind online, end når de står i supermarkedet. Det kommer bag på mange!

I dag kan du faktisk sparer endnu flere penge ved at købe din dagligvarer online end tidligere. Med hjælp fra DinKurv.dk kan du nemlig også få sammenlignet priser på dagligvarer og få vist, i hvilken butik det er billigst for dig at handle.
Du slipper for at betale overpris, og du kan samtidig også få hjælp til at finde de gode tilbud og de billigere alternativer.

Hos DinKurv.dk er det kun fordelene, der står i kø.

Hvorfor købe måltidskasser hos DinKurv.dk

Fordi DinKurv.dk har Danmarks billigste måltidskasser. Så simpelt kan det faktisk siges.

Hos DinKurv.dk kan du få aftensmad til 4 personer i 4 dage fra 450 kr. Og ofte faktisk også billigere end det. Det er altså MEGET billigere end fx Skagenfood eller Årstiderne.

Men er måltidskasserne så også ligeså gode, tænker du måske? Hvad har de sparet væk, siden det er så billigt?
Og ja, måltidskasserne er ligeså gode (det er selvfølgelig altid en smagssag), og der er ikke sparet noget væk.
Eller, det vil sige, de har faktisk sparet opmåling af ingredienser og råvarer væk. Hos DinKurv.dk får du nemlig ikke leveret 3 gulerødder, hvis det er dét, du skal bruge. Du får leveret en pose gulerødder - ligesom hvis du havde handlet selv. Du får altså mere, end du har brug for til opskrifterne, men så har du til gengæld gulerødder til madpakken eller rester til weekenden.
Kan man så i virkeligheden kalde det at spare noget væk!?

DinKurv.dk har også sparet pakning og levering af råvarerne væk. Det lader de simpelthen de online supermarkeder stå for.
Ingredienserne kommer altså fra et helt almindeligt supermarked – i de størrelser og med de priser, supermarkedet nu engang har. Det er varer, du kender, og varer du selv ville have købt.
Du vælger selv, hvilket supermarked, du vil have ingredienserne leveret fra. Men DinKurv.dk viser dig naturligvis, hvor du kan få dem billigst.

få nyhedsbrevet

Til toppen