Gør hjemmet klar til træning 

Gør hjemmet klar til træning 

Gør hjemmet klar til træning 

Er du vild med træning, og kan du godt lide at have muligheden for at klare det meste af det derhjemme? Der er masser af gode muligheder for at gøre hjemmet træningsvenligt, og det er samtidig virkelig praktisk, at man har det hele ved hånden, hvis man har en travl hverdag. 

For med masser af arbejde, børn og andre aktiviteter, er det måske ikke altid lige nemt at finde tid og overskud til at smutte ned i træningscentret sidst på dagen. Måske er det også nærmest umuligt at nå det hele, når man kommer sent hjem efter arbejde. 

Der vil man måske bare gerne opdatere sig på nyhederne, se hvordan det er gået i dansk fodbold og ellers bare have en hyggelig aften med familien. Og heldigvis er der faktisk måder, hvorpå man kan få gjort begge dele. Man kan nemlig indrette hjemmet, så det er mere end muligt at træne derhjemme. 

Romaskinen er favoritten

Den helt store favorit hos danskerne, når det kommer til hjemmetræning, er romaskinen. Det er en funktionel fætter, som virkelig giver fremragende konditionstræning, samtidig med at den giver styrke i armene. Du får bevæget benene, og generelt er det træning for hele kroppen, hvis du bruger den rigtigt. 

Romaskinen er samtidig nem at gå til. Du skal starte som opvarmning og herefter skrue op, og du kan også vælge at køre intervaller, hvis det er bedre for dit temperament. Generelt set må man bare sige, at romaskinen er en rigtig god investering – i øvrigt ikke en særlig dyr en, hvis man skal gøre det op i kroner og øre. 

Derudover kan man selvfølgelig også overveje kondicyklen. Her er der også tale om en ret simpel men effektiv maskine. Kondicyklen giver særligt meget for konditionen, men det kan også være god træning for dine ben, hvis du eksempelvis er midt i en genoptræning. 

En måtte

Det lyder næsten for nemt, men med en måtte kan du faktisk træne hele kroppen. Det gør du blandt andet ved at være lidt kreativ med dine øvelser. Det giver sig selv, at det er muligt at lave mave- og rygøvelser, og det er bare en enkelt søgning på YouTube, og så har du ellers, hvad du skal bruge. Mange vælger netop at køre efter sådan et program, fordi man så kan koble hjernen fra og følge anvisningerne. Det er nemt, og det er oftest virkelig effektivt. 

Din fantasi 

Skal du træne i hjemmet, skal du også være klar på at bruge din fantasi. Det er eksempelvis oplagt at lave nogle ’øvelser’, når du laver mad i hjemmet, hvis du alligevel eksempelvis står stille og laver noget. Har du eksempelvis tænkt over, at du kan stå og vippe lidt, når du river guleroder på dit rivejern? Eller at du kan lave et par squats, når du alligevel skal i skuffen efter tallerkener. Den slags småting kan hurtigt blive en sjov øvelse i hverdagen, og det er faktisk langt mere effektivt, end det lyder til at være. 

 

få nyhedsbrevet

Til toppen