Gaven til hele familien

Gaven til hele familien

Gaven til hele familien

Står du og skal bruge en indflyttergave eller en værtindegave kan det være svært at finde på noget originalt, hvis det ikke bare skal være endnu en vase til samlingen, et par flasker vin eller en buket. Derfor har vi sat os for at finde ud af, hvad der egentlig kan være et godt valg til en spændende og anderledes gave til hele familien.

Er der tale om en familie med børn, vil det være naturligt at vælge noget, som hele familien kan være sammen om. Enten oplevelser eller gaver der kan bruges til leg. Nogle forslag kan være:

  • Brætspil - Både de klassiske og nye brætspil kan være en god gave. Som værtindegave kan det jo også bruges på selve aftenen, hvis ellers man har lyst til at spille. 
  • Udendørs leg - Især i sommerperioden er det et hit med ting, der kan samle hele familien i haven. Det kan være klassiske spil som kongespil, stangtennis eller måske en sæt til stigegolf.
  • Oplevelser er et hit for de fleste. Især fordi mange bare køber det man mangler. Så kan det i stedet være en god ide med en gave, der kan bruges af hele familien som eksempelvis gavekort til biografen - eller måske en invitation til en runde fodboldgolf.

Hvis familien ikke har børn, kan de fleste af ovenstående gaveideer stadig bruges. Brætspil er stadig gode, selvom det så måske skal være andre variationer end de mere børnevenlige. Også oplevelser kan være lækre at samles om. Det kan være et gavekort til biografen, eller måske en tur i spa. Så kan man jo også selv snige sig med, hvis man har lyst til at være fælles om det.

Som med alle andre gaver bliver gaverne bedre, jo mere man viser at der er lagt hjerte og omtanke i gaveindkøbet. Selvom det altid er rart at få et par flasker vin, så kan det godt virke som den meget hurtige løsning - Som der selvfølgelig også skal være plads til engang imellem.

få nyhedsbrevet

Til toppen