Frederik Bagger - CRISPY

Frederik Bagger - CRISPY

Frederik Bagger - CRISPY

Vi har hørt en lille fugl synge om, at det er en gammel engelsk tradition, at man mødes til en Gin & Tonic ved fyraftenstid hver fredag for at skåle weekenden godt igang. Se dét er en tradition, vi kan forholde os til, og som vi meget gerne vil være med til at føre videre i livet :)

Frederik Bagger - Crispy

Når vi i dag kommer hjem og smækker benene op for at nyde en lækker G&T, så vil vi altså foretrække, at den bliver serveret i de stilfulde glas fra Frederik Bagger's Crispy-kollektion - dem er vi nemlig helt pjattet med!

Med glasserien Crispy har Frederik Bagger designet en serie flotte facetslebne glas, der gør sig til enhver anledning. Brandet lægger vægt på, at deres smukke designs ikke kun bliver fundet frem, hvis dronningen en dag skulle komme på besøg, men også bliver brugt som almindeligt hverdagsporcelæn - som et smukt indspark til den travle families lidt trivielle omgang spaghetti bolognese. Selvom glassene er af blyfri krystalglas, er de derfor designet, så de tåler maskinopvask. Der ydes ydermere 2 års garanti for glaspest.

Fredagsdrink eller velkomstdrink: Mousserende kiwi/jordbær-sangria

Skulle det være tilfældet, at du ikke er en af dem, der er til en fyraftens-Gin & Tonic senere i dag, kan vi varmt anbefale denne lækre forårs/sommerdrink, der med garanti vil falde i god jord hos alle! Den vil også fungere som den perfekte velkomstdrink til sæsonens konfirmationer, studentergilder og havefester. Værsgo, velbekomme og rigtig god weekend!

Opskriften får du her:

  • 500 g jordbær
  • 500 g kiwi
  • 2,5 dl lys rom
  • 1 flaske hvidvin
  • 1 flaske mousserende vin
  • 2,5 dl sukker
  • 2,5 dl vand
  • 3 appelsiner

Sådan gør du:

Halvér jordbærrene, skræl og skær kiwierne i skiver. Kom halvdelen af de halverede jordbær i en gryde med sukker og vand, og lad det koge ved medium varme i ca. 10 min. eller indtil jordbærrene er kogt ud. Lad det køle et par minutter og pres herefter jordbærmassen gennem en si ned i en skål. Stil skålen med jordbærsiruppen i køleskabet.

Når siruppen er kølet ned, blander du det sammen de resterende halverede jordbær og kiwi-skiverne i en stor kande og tilsætter lys rom, hvidvin og saften fra de tre appelsiner. Sæt blandingen på køl i min. 4 timer (gerne til dagen efter).

Når drinken skal serveres, fordeler du blandingen i dine glas, så de er ca. halvt fyldte. Top herefter med den mousserende vin lige inden serveringen.

få nyhedsbrevet

Til toppen