Fjern flisepest og alger på fliser

Fjern flisepest og alger på fliser

Fjern flisepest og alger på fliser

Få flisepest og alger på fliserne væk! 

Vil du have dine fliser fri for flisepest og alger så har vi her et par tips til hvordan det kan gøres.
 
På din terrasse, indkørsel eller gangsti pynter det nætte med de trælse hvide pletter på fliserne - nemlig flisepest. Det samme med alger på fliser. Det er stort set samme metode, der skal til for at fjene flisepesten.
 
Det bedste er faktisk IKKE at bruge en højtryksrenser som mange begynder på.
Spuler du først dine fliser med en højstryksrenser så skal du huske at imprenerer dine fliser bagefter. Ved denne metode for at fjerne flisepest, skal du være opmærksom på at du skræller et lille lag af fliserne af. Derved bliver det endnu nemmere næste år / næste gang flisepesten og algerne kommer at sætte sig fast.
 

Et godt råd mod flisepest og alger på fliserne 

Brug kemi! Det kan være Rodalon, Borup flise rens eller andre bakteriedræbende væsker. Det fleste af disse kemikalier mod flisepest og alger på fliserne er faktisk ikke skadelige for naturen eller os mennesker. Typisk skal du blande det op med vand og i en sprøjteflaske, etc. 1:10. Derved undgår du også hårdt arbejde ved at fjerne flisepesten og det går ganske hurtigt med virkningen.
 
Du kan efter 1 døgn se resultatet af din sprøjten for flisepest og algerens på fliserne.
Priseksempel for at fjerne flisepest er en 2,5 liters dunk fra Borup Flise Rens som koster mellem 65-100 kr. Denne rækker op til 20 Kvm når den blandes op med vand og sprøjtes ud på fliserne.

Bruger du disse algerens kemikalier skal du ikke være bange for din græsplæne. Den kan sagtens holde til det - det samme med de fleste af dine blomster.
 
Et ekstra tip når du fjerne flisepest og alger fra dine fliser så kan du med fordel også sprøjte dine solbænke for alger, mos og andet snavs som kan dræbes ved brug af fliserensmidler.
Flisepest kan forebygges - men det er svært.


Flisepest lever af fugt og sollys.

 
Derfor kan det være svært at holde det væk, men hvis du fjerne eller vedligeholder mod flisepest og alger som overstående så kan du nemmere holde flisepesten og alger fra fliserne væk. 
få nyhedsbrevet

Til toppen