Transportabelt gasblus

Transportabelt gasblus

Transportabelt gasblus

Gasblus og madlavning

Et gaskomfur, en gasgrill eller et transportabelt gasblus anvender alle gas, og de anvendes alle til madlavning. Fordelene ved at anvende gas til madlavningen er mange og du kan læse meget mere om det lige her.

Giv den gas med madlavningen

Gas bliver anvendt til madlavning på mange måder, og nogle af fordelene ved at anvende gas er blandt andet, at maden bliver hurtigt opvarmet, og temperaturen kan finjusteres, så at man maden bliver tilberedt lige, som man vil have det.

Gaskomfurer er meget udbredt i de danske hjem, og det skyldes blandt andet, at mange synes, at det har sin charme at tilberede mad over åben ild, det går hurtigt at tilberede mad på et gaskomfur, og så er et gaskomfur også mere energibesparende end et elkomfur.

Gasgrillen har også været yderst populær siden 2005, og det skyldes primært, at en gasgrill er utroligt nem og hurtigt at starte op sammenlignet med en kulgrill, hvor det godt kan tage lidt tid at få gang i kullene. Da gasgrillen er hurtig at få startet op, er det også nemmere at kunne planlægge madlavningen tidsmæssigt. Nogle mener at grillmad fra gasgrill ikke smager nær så godt som grillmad lavet på en kulgrill, da det siges, at maden ikke får den samme røgede smag, men det er vist op til hver enkelt at vurdere dette.

Mange som tager på vandreture, fisketure eller campingture tager et kompakt, transportabelt gasblus med på turen, som de kan lave mad over. Et mindre gasblus er relativt nemt at tage med sig, og det er også utroligt nemt at anvende, når der skal laves mad.

Mange kokke foretrækker at anvende gas, når de skal lave mad, fordi det, som nævnt ovenfor, er nemt at justere temperaturen, når man bruger gas til madlavningen, hvilket eksempelvis gør det nemmere at tilberede kød perfekt.

Gasblus er ikke kun til camping

Et transportabelt gasblus bliver ikke kun anvendt på campingture men også til at lave mad derhjemme - både udenfor og indenfor. Mange forskellige, lækre retter kan tilberedes over et transportabelt gasblus og eksempelvis wokretter er nemme at lave over gasblus. Det kan være en god idé at investere i et gasblus af en god kvalitet, da det også sikrer, at du får mest muligt ud af din madlavning.

Gasblus fra HOT WOK

HOT WOK er den førende Producent af wokprodukter i Skandinavien og har også gasblus som en del af deres sortiment. Hot Woks udvalg består blandt andet af tre forskellige slags gasblus; HOT WOK Original, HOT WOK Professional samt HOT WOK Silverline. HOT WOK Original og HOT WOK Professional må kun anvendes udendørs, mens HOT WOK Silverline er til både udendørs og indendørs brug. HOT WOK Original leverer 7,0 kWh, mens HOT WOK Silverline leverer 4,5 kWh.

HOT WOK Professional leverer hele 12 kWh, hvilket gør det til det største gasblus på markedet målt på effekt. Gasblussene er af den bedst tænkelige kvalitet, så uanset hvilket gasblus du vælger at investere i, vil det blive en leg for dig at tilberede lækker wok eller andre spændende retter over den åbne ild.

Se Hot Woks udvalg af gasblus lige her.

få nyhedsbrevet

Til toppen