Du kan stadig nyde godt af din terrasse i efteråret

Du kan stadig nyde godt af din terrasse i efteråret

Du kan stadig nyde godt af din terrasse i efteråret

Selvom der bliver køligere i vejret og mere vådt, så kan du altså stadig have masser af glæde af din terrasse i efterårsmånederne. Der skal utroligt få virkemidler til at gøre terrassen indbydende selv i den kolde tid, vi går i møde, så der er ingen grund til at afskrive hyggestunderne på terrassen endnu. Her får du nogle tricks til, hvordan du kan gøre terrassen hyggelig og anvendelig i efteråret. 

 

Hold varmen med puder og tæpper

 

Saml havemøblerne i små hyggekroge, hvor man kan hold varmen i det kølige efterårsvejr ved at pakke sig godt i en masse bløde tæpper og sidde behageligt og lunt blandt en masse puder. For at gøre stemningen endnu mere hyggelig kan man investere i nogle af de populære loungemøbler og udendørstæpper. 

 

Sørg for hyggelig belysning

 

Det er nemt at skabe en hyggestemning på terrassen med den rette belysning. Hav en masse levende lys stående i eksempelvis lanterner eller forskellige former for glas – her er der rig mulighed for at være lidt kreativ med løsningerne. Kombiner gerne de levende lys med nogle flotte lyskæder. 

 

Anskaf en terrassevarmer

 

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning. Det er jo på sin vis rigtigt, men det er nu rart ikke at skulle pakke sig helt ind for at holde varmen på terrassen, og derfor kan man overveje at investere i en terrassevarmer. De findes i alle mulige slags, så det er bare med at finde en der passer til jeres behov og terrasse. 

 

Overdæk terrassen 

 

Det vil altid kunne anbefales at få en udestue, da man kan sidde i ro og mag inde i varmen og se på, hvordan haven smukt forandrer sig i løbet af efteråret. Har du ikke plads eller penge til at få anlagt en udestue, så vil et alternativ til dette være, at få terrassen overdækket. Dette kan gøres på mange forskellige måder som eksempelvis med en markis, en parasol og meget andet. 

 

Lav mad over åben ild

 

Bare fordi det er efterår, betyder det ikke, at man ikke stadigvæk kan lave mad på grillen, og man kan jo næsten aldrig blive træt af lækker grillmad. Det kan også være en idé at få et bålsted, som man kan samles om, og det er specielt en god idé, hvis man er en børnefamilie, hvor man som familie kan lave snobrød og riste skumfiduser sammen. Det vil helt sikkert skabe nogle gode stunder på terrassen. 

få nyhedsbrevet

Til toppen