Drømmer du om en vinkælder?

Drømmer du om en vinkælder?

Drømmer du om en vinkælder?

Har du altid drømt om en vinkælder? Det er du ikke alene om. Der er noget eksklusivt og elegant ved tanken om, at have en vinkælder. Et rum udelukkende indrettet for at opbevare dine dyre dråber. En vinkælder er ikke nødvendigvis en kælder - det kan være et rum, hvor du får installeret vinopbevaring. Det kan måske være en drøm, der virker fjern - urealistisk og dyr. Men det behøver ikke være uden for rækkevidde.

Har du et rum, der er køligt nok til at opbevare vinen i en rimelig temperatur, kan denne også anvendes. Her skal du dog være sikker på, at temperaturen forholder sig i samme boldgade. Med denne løsning skal du blot indrette din vinkælder, som du vil, så dine flasker får den æresplads de i sig selv kræver. Kreative idéer til små som store rum kan du finde overalt på nettet - særligt pinterest kan man finde lidt for enhver smag. Så find den indretning der passer til din vision og kom et skridt tættere på drømme-vinkælderen. 

Står du og vil installere en temperaturstyret løsning til dit hjem og er du kompromisløs når det kommer til din fremtidige vinkælder er løsningerne mange. Drømmer du om en vinkælder der viser dit vin-inventar gennem en glasfacade med indretning af træ? Eller skal det være en kælder med det rustikke sten-look ala en sensommer i Italien? Det er også et spørgsmål hvordan det passer ind i din bolig.

Vil du have installeret en PLC-løsning med eller uden en app til regulering kan mp udvikling være din løsning. Hos MP Udvikling har de haft et samarbejde med Vinorage - du er derfor i trygge hænder. Når det kommer til vinkældre er der få standardløsninger, da behovene variere fra hjem til hjem. Du kan starte din rejse mod vinkælderen ved at kontakte garvede udviklere af PLC- og app-løsninger. 

få nyhedsbrevet

Til toppen