Danalock – den intelligente lås til hjemmet

Danalock – den intelligente lås til hjemmet

Danalock – den intelligente lås til hjemmet

Hvem kender ikke situationen, hvor man står med favnen fuld af indkøbsposer og fumler efter nøglerne i lommen for at låse døren op. Scenarier som disse er fortid med en Danalock til din hoveddør. Den opdager nemlig selv når du kommer hjem og hvornår du igen forlader hjemmet og sørger altid for, at der er låst op eller låst efter dig.

Danalock er udviklet og designet i Danmark og hvilket også tydelig ses, når man får produktet i hånden.

Kvalitet og brugervenlighed er i top og så er låsen tilmed pæn at se på. Danalock monteres bag på døren (på indersiden), hvor vrideren normalt sidder. Installationen er forholdsvis simpel, det er blot vigtig at undersøge hvilke type af lås man har, så man får valgt den rigtige model fra Danalock. Danalock fås i en Scandi og Euro version, som er to af de mest udbredte låsesystemer i Danmark. Du kan finde installationsvejledning til Danalock her.

Giv andre adgang til hjemmet

Danalock fungerer via bluetooth og tilsluttes din smartphone. Du kan herfra betjene låsen ved at låse og låse op direkte fra app’en. Men Danalock kan også selv låse din dør op, så snart du er inden for rækkevidde med din telefon, og automatisk låse efter dig igen.

Hvis du ikke er hjemme og andre skal have adgang til dit hjem, kan du nemt inviterer dem igennem Danalock app’en. Her kan du give f.eks. familiemedlemmer, håndværkere, rengøringsdamen eller andre gæster adgang i bestemte tidsperioder på dagen, eller i en begrænset periode. Udlejer du f.eks. dit hus via Airbnb, er denne feature super praktisk, da du ikke fysisk skal udlevere en nøgle, men kan give lejere adgang via telefonen i en tidsbestemt periode.

 

Fungerer sammen med Smart Home systemer

Danalock fås i 3 forskellige versioner. En ren bluetooth version som kontrolleres via Danalock egen app. En bluetooth version som også er Z-wave og Zigbee kompatibel og til sidst fås Danalock også i en Apple HomeKit version. Har du koblet Danalock på et Smart Home system som f.eks. Apple HomeKit, bliver mulighederne nu for alvor smarte. Kommer du hjem om aftenen, kan du opsætte en automation op i Apple

HomeKit, der gør at lyset automatisk tændes i entreen når døren låses op – dette kræver Apple HomeKit kompatible pærer, som f.eks. Phillips Hue. Eller når døren låses kan Apple HomeKit automatisk aktivere dit overvågningskamera og sætte alarmen til – mulighederne er uendelige.

Se Smart Home låsesystem fra Danalock her

få nyhedsbrevet

Til toppen