Boligfornyelse udenfor budgettet?

Boligfornyelse udenfor budgettet?

Boligfornyelse udenfor budgettet?

Har du købt et hus, som du har i sinde at renovere, eller står du midt i et gør-det-selv projekt, kan det være svært at holde sig indenfor budgettet. 

Et håndværkertilbud

Et håndværkertilbud virker altid som en god idé, især hvis man selv har flair for at renovere. Det kan i mange tilfælde betale sig bedre end at købe et helt nyrenoveret hus, som man er klar til at flytte ind i med det samme. Men der findes mange afskygninger af et håndværkertilbud. 

Med et håndværkertilbud menes der, at det er et hus, der oftest trænger til en kærlig hånd. Det kan være interiøret i huset, der trænger til en omgang, eller måske hele fundamentet, der skal kigges på.

Der er mange ting, man skal overveje, før man begiver sig ud i en boligfornyelse af et håndværkertilbud. 

Når du er ude og kigge på hus, har som regel lagt et budget for dette. Løber du ind i et håndværkertilbud, er prisen som regel det halve eller nogle gange en fjerdedel af, hvad et nyt hus ville koste. Her vinder du så på de penge, du har i overskud – dem skal du nu bruge til at gøre huset i stand. 

Det kræver, som mange ved, både tid, overskud og penge at sætte et hus i stand, og man kan i den grad blive sat på prøve. Derfor skal du også sørge for, at du har budgettet og planen for huset i orden, inden du giver dig i kast med dit nye projekt. 

Gør-det-selv eller hyr hjælp?

Hvis du ikke selv er en ferm håndværker, eller har modet på at prøve dig af med det, kan du altid hyre håndværkere til at klare jobbet for dig. Dette vil med garanti dog koste dig mere, end hvis du, din familie og venner kan hjælpe til med at få huset til at skinne. 

Som nævnt er der mange former for håndværkertilbud. Ved nogle huse er det kun få rum, der skal ordnes, og ved andres er det hele huset samt installationen. 

Det kan være svært at danne sig et præcist budget over, hvor meget man vil bruge på sådan et hus, og derfor er det også vigtigt, at man også danner sig et sikkerhedsnet, såfremt man kommer til at bruge over det budget, man har lagt sig. 

Nogle ryster nok på hovedet, så snart der er nogle, der hentyder til, at man kan overskride sit budget i sådan en situation. Men et porcelænstoilet af præcis den art, man gerne vil have, kan sagtens være dyrere, end det man først antager. Samtidigt kan man ændre mening undervejs. 

Der er selvfølgelig mange måder at tjene de ekstra penge på – men at vide helt præcist, hvordan de skal komme, er ikke altid en sikkerhed, man kan tage for givet.

En måde, hvorpå du har mulighed for at tjene nogle lette penge, samt aflede dig selv en smule med noget underholdning, er online netspil. Her findes der spil af flere arter, og der er nok også et lige for dig. 

få nyhedsbrevet

Til toppen