Badebassin - Tag en kølig dukkert i det gode vejr

Badebassin - Tag en kølig dukkert i det gode vejr

Badebassin - Tag en kølig dukkert i det gode vejr

Når solen er fremme, og man virkelig kan mærke den danske sommer, er der næsten ikke noget bedre end at kunne køle sig af i vandet og lade kroppen slappe helt af. Ofte er stranden det første, man tænker på, når man tænker på sommer, sol og vand, men det er ikke altid, at man lige orker at pakke bilen, lave madpakker, få børnene og sig selv smurt ind i solcreme og køre den (måske) noget lange tur til stranden. Her er den oplagte løsning at investere i et badebassin

 

Et badebassin er noget alle kan bruge – uanset alder – men det er specielt oplagt, hvis man er en småbørnsfamilie. Børnene vil helt sikkert kunne få masser af timer til at gå med at plaske rundt og lege i badebassinets vand, og selvfølgelig er det også tilladt for mor og far at være med engang imellem. 

 

Med et badebassin behøver man ikke tænke på meget andet end at få det pustet op og at få fyld vand i, og så kan afslapningen og legen ellers bare begynde. Badebassiner findes i forskellige varianter og størrelser, og det hele afhænger af, hvilke behov I har som familien i forhold til, hvor mange der skal kunne være i badebassinet, om badebassinet skal have indbygget vandrutsjebane, om det skal kunne lave bobler og meget andet. Mulighederne er mange, og der findes stort set noget for enhver smag!

 

På sådan en varm sommerdag hvor ungerne er ude og plaske i badebassinet, så vil de selvfølgelig også gerne have noget legetøj med, så at vandlegen kan blive ekstra spændende. Der findes adskille former for vandlegetøj til børn, og da denne form for legetøj er beregnet til at komme i vand, kan børnene lege med det i badebassinet lige så tosset, som de vil. Legetøjet er ofte flydende, så at børnene ikke altid behøver at have fat i det og frygte, at det ender på bunden af badebassinet. 

 

Vandlegetøj kan ofte sprøjte med vand eller har andre funktioner, som gør vandlegen meget sjovere. Der er eksempelvis det fine vandlegetøj fra Oball med en sød lille blæksprutte, der kan sprøjte med vand, en sjov skildpadde med en lille mølle, som kører i vandet, en søstjerne, som kan bruges til at si vandet med, og selvfølgelig den store, blå hval, som er lavet i et design, så at de små børnehænder nemt kan holde fast i den. Der er også den sjove badeø fra Smoby, som består af hele fem figurer, som kan sprøjte med vand, og en hval, som barnet kan bruge som vandkande (eller bruser hvis håret lige skal skylles – kun fantasien sætter grænser). Der findes selvfølgelig også den slags simpelt legetøj, som læner sig mere op ad den traditionelle ”badeand”, hvor legetøjet som sådan ikke har nogen funktion andet end, at det kan flyde, og at det er sjovt at se på. Dette giver rig mulighed for, at børnene kan bruge deres fantasi til at skabe en sjov leg, og dette kan være med til at udfordre deres kreativitet.

få nyhedsbrevet

Til toppen