3 tips til at gøre din terrasse eller have klar til det gode vejr

3 tips til at gøre din terrasse eller have klar til det gode vejr

3 tips til at gøre din terrasse eller have klar til det gode vejr

Vi nærmer os med hastige skridt april måned og dermed også bedre vejr. Derfor er det på tide at begynde at tænke på at rykke havemøblerne udenfor igen, hvis du ikke allerede har gjort det. Men synes du, at din terrasse eller have tenderer til at se en smule kedelig ud, eller skal der bare ske noget nyt, så kan du læse med her og få nogle tips og tricks til at peppe terrassen eller haven lidt op, så den er klar til de varmere forårs- og sommermåneder.

Inddel terrassen eller haven i zoner

At zoneinddele din terrasse eller have gør det faktisk nemmere for dig at indrette, for så er formålet med den pågældende zone helt klar, og så er det nemmere at skabe den præcise stemning, der passer dertil. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have et spiseområde, hvor du kan have grill og/eller udekøkken samt havebord og havestole, hvor du samt familie og venner kan sidde og nyde et måltid i det varme sommervejr. Vil du have en zone, hvor du kan slappe af i solen og læse en bog, så kan du i et hjørne af terrassen eller haven placere loungemøbler samt en solvogn, så at du viser, at her kan man rigtig flyde ud. En pergola er en rigtig fin måde at indikere på, at der er en zone. Den kan både stå over spiseområdet, afslapnings-området eller en helt tredje zone. Du kan eventuelt pynte pergolaen med lyskæder, som kan lyse smukt op og skabe en hyggelig stemning om aftenen, når der begynder at blive mørkt. 

Skab hygge og hold varmen med levende ild

Alle ved, at alting bare bliver den smule hyggeligere, når der er levende ild. Derfor kan du overveje at investere i enten et bålsted eller en udepejs til din terrasse eller have. Det kan også hjælpe med at holde dig og dine gæster varme på de kølige sommeraftener. Er I en børnefamilie, så vil bålstedet uden tvivl være et hit, for her kan I blandt andet lave lækre snobrød om sommeren og eventuelt varm kakao om vinteren. 

Benyt lækre og flotte tekstiler

Tekstiler er, ligesom den levende ild, bare super gode til at skabe en hyggelig stemning. Derfor skal du ikke være bleg for at købe en masse puder og plaider, som du kan lægge i eksempelvis loungemøblerne. Det kan også være en fordel at have nogen plaider klar på de aftner eller dage, hvor der blæser en lidt kold vind. Det er også altid rart at sidde godt, uanset om man er indenfor eller udenfor, og derfor kan det også være en god idé at investere i nogle hynder til havestolene. 

Vi har et bredt udvalg af ting til terrasse og have – find produkter fra brands som ScanCom

Her på Osilo.dk finder du alt, hvad du kunne drømme om til terrassen og haven. Vi har alle mulige lækre produkter fra populære brands som eksempelvis ScanCom, der er en af de største producenter af havemøbler. Du kan se vores havemøbler fra ScanCom lige her.

få nyhedsbrevet

Til toppen