3 ting der kan gøre dit udeareal til den perfekte legeplads

3 ting der kan gøre dit udeareal til den perfekte legeplads

3 ting der kan gøre dit udeareal til den perfekte legeplads

Nu begynder vejret så småt at blive bedre, og det betyder også, at børnenes leg meget af tiden kommer til at foregå udenfor. Har du en have eller andet udeareal, hvor børnene kan lege, så kan du overveje at gøre lidt ekstra ud af det, for at de kan få gang i den gode udeleg. Der findes et væld af produkter, som kan gøre dit udeareal til den perfekte legeplads. Vi har samlet nogle af dem her på siden, så at du kan få inspiration til jeres helt egen legeplads.

Legehus eller legetårn

Du kan måske selv huske, hvordan man som barn brugte timer og atter timer på at lege ’far, mor og børn’, og det indebar selvfølgelig vedligeholdelse af det lille fantasihjem. Med et legehus kan fantasihjemmet komme til virkelighed for børnene. Legehuset kan skabe rammerne for rigtig mange teselskaber, bamsekomsammener og meget andet. Legehuse findes i vidt forskellige prisklasser, og du kan både få legehuse med tilhørende legekøkken, rutsjebane, terrasse og meget andet. 

Skal der gøres lidt ekstra ud af det, så kan du vælge at investere i et legetårn. Legetårnet findes, ligesom legehuset, i forskellige prisklasser og kan fås i mange forskellige størrelser. Legetårne har oftest en rutsjebane, men man kan også få legetårne med indbygget gyngestativ, klatrevægge, net, som børnene kan kravle op og ned af tårnet på, gangbroer og meget andet. Et klatretårn kan både være et skib på det åbne hav, som skal forsvares mod pirater, eller et slot, hvor der bor en fin prinsesse. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad klatretårnet kan bruges til. 

Trampolin

Trampolinen er en klassiker, og noget børnene gang på gang kan have glæde af. Her kan de hoppe, øve saltoer og mosle med deres venner alt det, de vil. Skal sikkerheden være helt i top, kan I investere i et sikkerhedsnet, som kan sidde hele vejen rundt om trampolinen, så at ingen risikerer at falde af trampolinen. Der findes mange forskellige slags trampoliner, og det er egentlig mest op til jer, hvad der passer til jeres behov. Der skal dog tages højde for størrelsen på jeres udeareal i forhold til, hvor stor trampolinen kan være, og hvor meget I vil have den til at fylde. Der findes både firkantede og runde trampoliner. Runde trampoliner er velegnede til mindre udearealer, mens en firkantet er velegnet, hvis dine børn gerne vil øve spring.

Sandkasse

Sandkassen er især god til de helt små børn. Med en sandkasse kan børnene sidde ude i solen og bygge flotte sandslotte, fræse over de små sandbakker med deres legetøjstraktorer eller lege, at de er på strandtur. Sandkasser findes i mange forskellige størrelser, og det er en klar fordel at investere i en af de mindre sandkasser, hvis du har en meget lille have eller kun en terrasse. Der findes også uendeligt meget legetøj, som er beregnet til leg i sand, så der er ingen fare for, at børnene ikke kan få tiden til at gå i sandkassen.  

 

Vil du se vores udvalg af produkter til udelegen så klik her

få nyhedsbrevet

Til toppen