Stelton

Alt fra Stelton - og ikke mindst stelton julepynt! Julen er traditionernes tid, og det kommer blandt andet til udtryk i den måde, vi pynter vores hjem på i december måned; julehjerter, engle og kræmmerhuse er klassikere hos de fleste danskere. Hos mange er julepynt indbegrebet af selve højtiden – det er med til at skabe hygge, ro og den traditionsrige julestemning.

spar 20%
spar 7%
spar 10%
spar 46%
spar 11%
Time vÆgur
899,00 799,00 kr

Stelton julepynt – klassisk julepynt til hjemmet

På denne side finder du vores store udvalg af det særdeles populære Stelton julepynt. Vi har samlet et bredt sortiment af moderne julepynt, der gør dit hjem klar til den hyggelige højtid, hvor familien og venner samles. 

Nyfortolkning af de gamle klassikere

Flettede julehjerter, kræmmerhuse, engle og julekugler er klassisk julepynt, der hvert år i december er med til at glæde både store og små. Stelton har i sin serie af julepynt formået at nyfortolke klassikere såsom kræmmerhuset, julehjertet og englene og give julepynten et mere moderne udtryk. Stelton julepynt er præget af arkitektoniske linjer og Steltons klassiske cylindriske former, som vi alle kender og holder af. Du finder kort sagt tidssvarende julepynt, som passer perfekt til det moderne skandinaviske hjem, der sætter pris på kvalitet, et minimalistisk design og et klassisk islæt. Julepynten gør dog ikke kun en god figur på træet eller i vindueskarmen – det er også den perfekte gave til en, du holder af.

Julepynt i skandinavisk design og fremragende kvalitet

Serien af julepynt fra Stelton præges i høj grad af børstet messing og rene linjer, som både er moderne og tidløst. Julepynten er skabt ud fra et ønske om at fortolke skandinavisk design på en innovativ måde – og vi må sige, at Stelton i den grad formår at leve op til sine egne værdier og ambitioner. Julepynten er i den vanlige kvalitet fra Stelton, og du kan således se frem til at kunne finde julepynten frem fra sit skjul hvert år i rigtig mange år, når kalenderen atter siger december.

Find et stort udvalg af Stelton julepynt

 

Hos osilo.dk finder du et stort udvalg af det smukke Stelton julepynt. Du har altså rig mulighed for at gå på jagt blandt de mange nyfortolkninger af den klassiske julepynt for at finde det, du bedst kan lide. Du kan også vælge at forkæle en, du holder af med noget flot og helt særligt julepynt. Julepynten er perfekt som værtindegave – eller en anden særlig lejlighed – til en, du holder af. Pynten i det smukke børstede messing og de rene linjer passer perfekt til juletræet, julebordet eller vindueskarmen, og det børstede messing skaber en virkelig fin kontrast til de grønne grene på juletræet. Du kan også sagtens kombinere noget af den moderne Stelton julepynt med traditionelt pynt for at skabe en unik sammensætning af det klassiske og moderne. Du kan således byde julen velkommen på rigtig mange måder med det smukke Stelton julepynt, som skaber en helt særlig atmosfære og hyggelig julestemning i ethvert hjem.  

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen