Vinkøleskabe

Vinskabe og vinkøleskabe pynter et hvert hjem. Især i køkkenet vil det være genialt at indrette med et vinskab. Du kan finde gode tilbud på vinskabe og vinkøleskabe med eller uden zoner. Altså kan du indstille dit vinskab til at være koldt eller varmere alt efter type af vin det skal indeholde. Men husk du også kan få Vinkøleskabe der er Zone-inddelt. 

Vinkøleskab og vinskab inddelt i 2-zoner. 

2-zonet vinskab er helt perfekt til køkkenet. Du kan få et vinkøleskab i skabsstørrelse sen op til 180cm i højden eller et vinskab i 2 zoner så du kan have rød og hvidvin i vinskabet samtidigt. Dette vinskab kan fåes således du kan få indbygget vinkøleskabet i et underskab i køkkenet. Altså tage et alm. 60 cm underskab ud og ind med et lækkert vinkøleskab med lys. 

Støjsvagt vinkøleskab

Husk når du købet et vinskab/vinkøleskab er det vigtigt du får oplyst eller tjekker lydstøj fra kompressoren til vinkøleskabet. Det kan være dumt at købt et alt for billigt vinkøleskab og efter installationen af vinkøleskabet finde ud af, at der er alt for meget støj fra vinkøleskabet. Tjek derfor altid for +db! Et godt mærke til vinkøleskabe kan være et Caso vinkøleskab, et Vestfrost vinkøleskab, et Candy vinkøleskab, et Domestic vinkøleskab, et Bosch vinkøleskab eller andre mærker inden for vinskabe og gerne vinkøleskabe med 2 zoner. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen