Elcykler

Her på siden finder du vores udvalg af elcykler af den allerbedste kvalitet og til de allerbilligste priser. Vi har indsamlet priserne på vores produkter fra forskellige danske online forhandlere, så at du kan finde elcyklerne billigst lige her hos os. Vores udvalg består af både herrecykler og damecykler, og du finder dem i vidt forskellige farver og designs, så der er garanteret en elcykel, der vil falde i lige netop din smag. Elcyklen er det hurtigere og nemmere alternativ til cyklen, men også det mere miljørigtige alternativ til bilen. Elcyklen er faktisk det mest klimavenlige motoriserede køretøj på markedet.

Kom hurtigere frem med en elcykel  

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en elcykel. Eksempelvis så kommer du hurtigere og nemmere frem til din destination, end hvis du kørte på en almindelig cykel, hvor du skulle bruge langt flere kræfter på at komme fremad. En elcykel er også et rigtig godt alternativ til bilen, da du også kommer hurtigt frem med en elcykel, elcyklen er langt mere miljøvenlig, og så får du også rørt dig, mens du bruger den. Desuden så kan du faktisk ofte også komme hurtigere frem på en elcykel end i en bil i travle byområder under myldretiden, da du ikke kan blive ’fanget’ i trafikken, som man kan i en bil. Du kan selv vælge, hvor meget assistance elcyklen skal yde, når du kører på den, så du bestemmer altså helt selv hvor meget motion, du ønsker at få ud af at køre på den. 

Sådan vedligeholder du din elcykel

Det kræver ikke meget at vedligeholde sin elcykel, men det er alligevel vigtigt at have styr på de små ting, som gør, at du kan få fornøjelse af din elcykel i lang tid. Specielt kæden og dækkene er ting, som er vigtige at vedligeholde, og som du nemt selv kan stå for vedligeholdelsen af. 

 

Kæden

Kæden på en elcykel bliver ekstra belastet, og derfor skal du huske at smøre den regelmæssigt og at starte i et lavt gear, når du skal ud og cykle. 

 

Dækkene

Ved jævnligt at sørge for at der er det rette tryk i dine dæk (du kan oftest se det anbefalede dæktryk på siden af dækket), forlænges batteriets rækkevide, dækkene holder længere, og de er mere stabile og dermed mere sikre. 

 

Sørg generelt for jævnligt at få din elcykel serviceret på et værksted for at sikre, at alt er, som det skal være, og at din elcykel fungerer optimalt. 

Det miljørigtige valg

Elcyklen er det miljørigtige valg, når det kommer motoriserede køretøjer. Faktisk så er elcyklen det mest energi-effektive og klimavenlige motoriserede køretøj, der er på markedet. En elcykel kan normalt køre op til 25 km/t, og hvis der er tale om en elcykel med et af de store batterier, kan du faktisk køre flere 100 km på bare en enkelt ladning. Alt dette sætter virkelig tingene i perspektiv, når man tænker på elcyklen som et alternativ til en bil.

Husk sikkerheden

Det går jo ekstra stærkt på en elcykel sammenlignet med på en almindelig cykel, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at sikkerheden er i top. Derfor skal du huske at tage cykelhjelm på, når du skal ud og køre på din elcykel. Du finder vores brede udvalg af cykelhjelme lige her.

Elcykler på Osilo.dk

Her på siden finder du et bredt udvalg af elcykler. Vi har selvfølgelig sørget for at indsamle de allerbedste priser på vores produkter, så at du finder dem til de billigste priser lige her hos os. Priserne er indsamlet fra danske online forhandlere, og vi har selvfølgelig sikret os, at elcyklerne på vores side er af den bedste kvalitet. I vores udvalg finder du både herrecykler og damecykler. 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen