Moccamaster

Den bedste kop kaffe får du med en Moccamaster kaffemaskine. Moccamaster er mesteren af alle kaffemaskiner og har utrolig mange års levetid. Du vil aldrig fortryde dit køb af en Moccamaster Kaffemaskine til dit køkken. Vi har samlet de bedste tilbud på Moccamaster og holder dagligt øje med priser og nye tilbud på Moccamaster kaffemaskiner. 

Verdens bedste kaffe fra en Moccamaster

Håndlavede kaffemaskiner fra Moccamaster ned til mindste detalje på alle kaffemaskine-modellerne. I flere end 40 år har Gerard C. Smit og dets mere end 100 medarbejderer produceret Moccamaster kaffemaskiner i Technivorm i Holland. Gerard startede firmaet hjemme i garagen med en klar vision om at skabe en kaffebrygning med verdens bedst sælgende kaffe.

Gerard nået sit mål og fortsatte med vilje. For eksempel en Moccamaster er ekstra brandsikker, da bryggeenheden og varmepladen er fremstillet i to forskellige dele. Alle kaffemaskiner er lavet i hånden, og på ét sted. De er installeret og samlet i hånden. Endelig er de kontrolleres manuelt, før de er pakket hånd.

En Moccamaster Kaffemaskine er godkendt!

Kaffemaskiner fra Moccamaster er selvfølgelig godkendt af European Coffee Brewing Centre.

Du kan også finde de bedste tilbud på Indbygningskaffemaskiner  eller kaffekværne her på osilo.

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen